Book Smart!

Настаняване, лифт карти, атракции

Booking Plus работи както самостоятелно, така и в тясно взаимодействие със специализирания туроператор Travel Plus като играе ролята на негов резервационен отдел. Благодарение на изградената мрежа от професионални контакти и специализация в подбрани дестинации, Booking Plus осигурява необходимия хардуеър за гладкото функциониране на програмите на Travel Plus както в България, така и в чужбина. Особено важна е ролята му при планирането и реализацията на тийм билдинг програми, които налагат резервация на хотел, транспорт, ресторанти, семинарни зали и съоръжения, и други.

 

Booking Plus е и Вашият доверен партньор и приятел за зимни почивки в Алпите. Независимо дали карате ски или сноуборд, фрирайд или фристайл, всички имаме нужда от лифт карта и място за нощувка. Възползвайте се от нашите контакти и вземете най-добрите цени – както за настаняване в хотели, апартаменти и къщи за гости, така и за лифт карти – в най-предпочитаните ски зони в Австрия, Франция, Швейцария, Италия и Германия!

 

Що се отнася до България, дейността ни е съсредоточена в района на Централна Стара планина, с фокус върху Трявна, Габрово, Боженци, Дряново, Етъра, Узана, Шипка и Бузлуджа. Тук Балканът е нашият дом, познаваме в детайли местните особености и можем да Ви бъдем полезни за всичко необходимо. Поддържаме контакти с всички добри атракции и с повечето хотелиери в района и сме запознати с актуалните им условия. Под мотото Booking Plus – Book Smart! не само ще Ви дадем добър съвет, но и ще Ви предложим групови и преференциални цени.

 


Booking Plus Plus е част от групата на Пилгрим БГ ООД / Travel Plus, притежаващ лиценз за туроператор №04566 от 05.05.2011.

Активности, уикенд програми, пътешествия и експедиции

ПОДБРАНИ СЪБИТИЯ ПРЕЗ СЕПТЕМВРИ И ОКТОМВРИ 2023

Велотур „Етъра”

Кратък велотур и възможност за посещение на музей „Етър”
≈ 2 часа
06.10.2023

Боженци – Усещане за Балкан

Уикенд или дълъг уикенд, с включен лек пешеходен или велосипеден преход
≈ 2-3 дни
6.10 – 8.10.2023

„Вкусни спирки” в Габровския Балкан

Лек пешеходен преход в Стара планина, с кулинарен акцент
≈ 4 часа
07.10.2023

Трявна – Усещане за Балкан

Уикенд или дълъг уикенд, с включен лек пешеходен или велосипеден преход
≈ 2-3 дни
20.10 – 22.10.2023

Защитени местности в Габровския Балкан

Лек пешеходен преход, съчетаващ природа и история
≈ 3 часа
08.10.2023

Велотур „Етъра”

Кратък велотур и възможност за посещение на музей „Етър”
≈ 2 часа
08.10.2023

Габрово – град в планината

Уикенд или дълъг уикенд, с включен лек пешеходен или велосипеден преход
≈ 2-3 дни
13.10 – 15.10.2023

Преход със снегоходки

Лек зимен преход в Стара планина, полудневен или целодневен вариант
≈ 3:30 часа
02.12.2023