По избор
Времетраене
18.8 – 23.8.2022
Дата / Дати
Стара планина
Местонахождение

Най-добрите активности в Габрово, Балкана и ‘Малкото море’

 • Разнообразни предложения в дните между 18.08.2022 и 23.08.2022
 • Свободен избор на една или повече активности в рамките на шестте дни
 • Със или без настаняване (в хотели, семейни хотели и къщи за гости)
 • Записването се осъществява на адрес travel.plus@abv.bg

 

пешеходни преходи
велотурове
каякинг
ориентиране
вкусни спирки
малки тайни

 

В центъра на България

Планирайте престоят Ви в Габровския Балкан да продължи поне три или четири дни! По този начин ще имате време за всичко: да се насладите на спокойствието и прекрасния планински пейзаж, да (пре)откриете Габрово и неговите ‘малки тайни’, както и да участвате в програмата с активности!
Изберете от преходи по ръба на Балкана и през Природен парк „Българка”, комбинирано приключение – с велосипед и пеша, романтично-красиви планински залези, лек поход, пътешествие с каяк през ‘Малкото море’, кулинарни изненади под формата на вкусни спирки, велотурове за начинаещи и напреднали, експедиция с влак и пеша, „най-романтичното село в България” – Боженци, ориентиране за любители и много други.

 

За кого е това предложение

Програмата е за всички, които харесват активности на открито. Състои се от общо двадесет и четири предложения – по четири във всеки един от дните между четвъртък и вторник в посочените по-долу периоди. Всеки гост може да избере да участва в произволен брой активности, в удобни за него дни.
Имайте предвид, че Габровският Балкан предлага невероятно разнообразие както за по-опитните, така и за начинаещите планинари. Затова поканата за участие е отправена към всички любители на природaтa – и към по-авантюристично настроените, и към търсещите по-леки и достъпни приключения!

 

Дати

Навременното записване спомага за гладката организация, а наличието на достатъчно участници е необходимо условие за провеждане на съответната активност. Отворени за записвания са следните дати:

 • 16.06 – 21.06.2022
 • 28.07 – 02.08.2022
 • 18.08 – 23.08.2022
 • 22.09 – 27.09.2022
 • 06.10 – 11.10.2022

 

Нощувки

Препоръчваме Ви да участвате в повече от една активност и да останете в Габрово и на Узана два, три или повече дни. Характерът на програмата позволява висока степен на гъвкавост при избора на място за настаняване, а ние поддържаме контакти с повечето хотелиери в района и сме запознати с актуалните условия. Ако обаче Вие самите сте харесали хотел или къща за гости, пишете ни, за да направим резервацията именно там! И в двата случая ще Ви предложим настаняване на преференциална цена и/или други предимства или бонуси.
 

гъвкави дати

хотели

къщи за гости

Габрово

Узана

Стара планина

 

Уточнение

Участието в една или повече активности не е обвързано със задължителна резервация на нощувки. Валидно е и обратното – ще направим резервация на хотел или друг вид настаняване и за Ваши приятели или близки, които не учaстват в програмата на Активните дни.

Такса участие

Таксата за участие варира според вида и броя на избраните активности. Всеки гост може да участва в произволен брой от тях в удобни за него дни, в периода между четвъртък (18.08.2022) и вторник (23.08.2022) включително.

Изберете една или повече от следните активности:

 

пешеходни преходи
велотурове
каякинг
ориентиране
вкусни спирки
малки тайни

 

Записване

Навременното записване спомага за гладката организация, а наличието на достатъчно участници е необходимо условие за провеждане на съответната активност. Записването се осъществява с е-мейл на адрес travel.plus@abv.bg, с посочване на следните данни:

 • име и фамилия, възраст
 • брой участници
 • телефон и е-мейл за връзка
 • избрана активност (активности)
#

Четвъртък – 18.08.2022

Изредените по-долу събития съответстват на първия ден от програмата – четвъртък, 18.08.2022. Преди да се запишете, моля прочетете внимателно и подробните им описания! Освен за да вземете окончателно решение за участие, от тях ще разберете дали е възможно да се включите в повече от едно събитие в рамките на само един ден. Имайте предвид, че местата са ограничени, а резервациите се потвърждават по реда на тяхното пристигане! Необходимо условие за провеждане е наличието на достатъчно участници.

 

1

Каякинг за начинаещи

Подарете си нещо ново и интригуващо, и се впуснете в едно малко приключение на само пет километра от Габрово! Каяците са двуместни и изключително стабилни, а в предишни събития са се включвали и гости, които не умеят да плуват. Те задължително носят закопчана спасителна жилетка. Преди започването на самия воден тур се провежда кратък инструктаж-обучение.
За да прочетете подробно описание, кликнете тук.

 

2

Велотур „Етъра” – с електрически велосипед

Благодарение на иновативната технология с електромотор и няколко степени на подпомагане, чувството е като да „полетиш”, а придвижването се случва (почти) без усилие. Маршрутът води през малки селца в околностите на Габрово и на територията на Природен парк „Българка”, а участието може да бъде съчетано с посещение на ЕМО „Етър” – уникален за България музей на открито.
За да прочетете подробно описание, кликнете тук.

 

3

Манастири и еко пътеки

Манастирите в Габровския край са духовни и религиозни средища, разположени сред изумително красива природа. Това предложение съчетава природното с културното и историческо изживяване и може да бъде осъществено в различни варианти: полудневен или целодневен, с посещение на един или два манастира и т.н.
За да прочетете подробно описание, кликнете тук.

 

4

Вечерен велотур

Това кратко пътешествие е за всички, които оценяват изненадващите открития на неочаквани места! Маршрутът води през малки селца в околностите на Габрово, по начупен терен (изкачвания и спускания) с минимална техническа трудност.
За да прочетете подробно описание, кликнете тук.

 

#

Петък – 19.08.2022

Изредените по-долу събития съответстват на втория ден от програмата – петък, 19.08.2022. Преди да се запишете, моля прочетете внимателно и подробните им описания! Освен за да вземете окончателно решение за участие, от описанията ще разберете дали е възможно да се включите в повече от едно събитие в рамките на само един ден. Имайте предвид, че местата са ограничени, а резервациите се потвърждават по реда на тяхното пристигане! Необходимо условие за провеждане е наличието на достатъчно участници.

 

1

С влак и пеша – лек пешеходен преход

Предлагаме Ви едно нестандартно пътешествие, в което пътуването с влак е сравнително кратко, но усещането е като да отиваш „на край света”. Продължението на тази своеобразна експедиция е пешеходно и ще Ви отведе до погледните тераси над каньона на Дряновска река и до един от най-значимите от историческа гледна точка манастири – Дряновския.
За да прочетете подробно описание, кликнете тук.

 

2

Велотур „Етъра”

Този кратък велотур е подходящ както за начинаещи, така и за средно напреднали велосипедисти! Маршрутът води през малки селца в околностите на Габрово и на територията на Природен парк „Българка”. Теренът е начупен (леки изкачвания и спускания), но с минимална техническа трудност. Участието може да бъде съчетано с посещение на ЕМО „Етър” – уникален за България музей на открито.
За да прочетете подробно описание, кликнете тук.

 

3

Спортно ориентиране за любители

Въоръжени с карта и компас, с това малко приключение ще опознаете един от знаковите манастири в българската история – Дряновския. По-късно ще Ви покажем някои от най-красивите панорамни гледки високо над каньона на река Дряновска, където човек буквално се надвесва над манастира.
За да прочетете подробно описание, кликнете тук.

 

4

Залез в Балкана (пешеходен преход)

Този преход със средна степен на трудност ще Ви преведе през най-красивите части на местността Узана и Природен парк „Българка”. Черешката на тортата Ви очаква на кота 1500 метра: тук на всяка крачка се откриват нови гледки и перспективи, а залезът е приказно вълшебен!
За да прочетете подробно описание, кликнете тук.

 

#

Велосипеди

Ако изберете да участвате във Велотур „Етъра” – с електрически велосипед, за Вас ще бъде бъде осигурен подходящ електрически велосипед, а преди самия тур ще се проведе кратък инструктаж за запознаване със спецификите. Ако изберете да участвате във Вечерния велотур или във Велотур „Етъра”, но нямате възможност да донесете собствен велосипед и каска, заявете това още при записването си! Ще се свържем своевременно с Вас и ще Ви съдействаме за наемане на подходящ велосипед и каска на място.

 

#

Още много възможности

Изредените по-горе събития съответстват на първите два дни от програмата – четвъртък, 18.08.2022 и петък, 19.08.2022. През останалите четири дни Ви очакват още шестнадесет (!!) активности, а всеки гост може да избере да участва в произволен брой от тях и в удобни за него дни.
Освен за индивидуални гости, активностите са подходящи и за малки до средно големи групи. Освен на горепосочените, те могат да бъде проведени и на други дати, а условие за това е да бъде достигнат необходимият минимален брой участници. Ако представлявате поне малка група и имате интерес към различни от обявените дати, моля пишете ни на адрес travel.plus@abv.bg

 

#

Нощувки

Препоръчваме Ви да останете в Габрово и на Узана два, три или повече дни. Характерът на програмата позволява висока степен на гъвкавост – както при избора на активности, така и на място за настаняване. Ние поддържаме контакти с повечето хотелиери в района и сме запознати с актуалните условия. Ако обаче Вие самите сте харесали хотел или къща за гости, пишете ни, за да направим резервацията именно там! И в двата случая ще Ви предложим настаняване на преференциална цена и/или други предимства или бонуси.

 

#

Активни дни в Габрово и Балкана през 2022-ра

Освен за 18.08.2022 – 23.08.2022, записвания за Активни дни се приемат и за следните дати:

 • 16.06 – 21.06.2022
 • 28.07 – 02.08.2022
 • 22.09 – 27.09.2022
 • 06.10 – 11.10.2022

Изредените по-горе събития съответстват на първите два дни от програмата – 18.08.2022 и 19.08.2022, респективно на 16.06.2022 и 17.06.2022, на 28.07.2022 и 29.07.2022, на 22.09.2022 и 23.09.2022, и на 06.10.2022 и 07.10.2022. Ако обаче представлявате поне малка група и имате интерес за участие на различни от обявените дати, моля пишете ни на адрес travel.plus@abv.bg

#

Събота – 20.08.2022

Изредените по-долу събития съответстват на третия ден от програмата – събота, 20.08.2022. Преди да се запишете, моля прочетете внимателно и подробните им описания! Освен за да вземете окончателно решение за участие, от описанията ще разберете дали е възможно да се включите в повече от едно събитие в рамките на само един ден. Имайте предвид, че местата са ограничени, а резервациите се потвърждават по реда на тяхното пристигане! Необходимо условие за провеждане е наличието на достатъчно участници.

 

1

„Вкусни спирки” в Габровския Балкан

Този пешеходен преход не само ще Ви отведе до едно от най-знаковите места в Балкана, но и ще разкрие някои от неговите кулинарни тайни. Така наречените вкусни спирки представляват подкрепителни пунктове на ключови места по маршрута, където ще похапнете сезонни плодове или ще опитате местни специалитети.
За да прочетете подробно описание, кликнете тук.

 

2

По билото на Балкана (с велосипед и пеша)

Това приключение по ръба на величествения Балкан без съмнение ще Ви остави без дъх! Активната му част представлява комбинация от тричасов пешеходен и двучасов велосипеден преход, а част от маршрута се припокрива с легендарната пътека Ком-Емине.
За да прочетете подробно описание, кликнете тук.

 

3

Ботанически тур

Желаете ли да научите повече за видовото разнообразие в Габровския Балкан? Искате ли да се запознаете в детайли с флората (а защо не и с фауната) в Природен парк „Българка” и Национален парк „Централен Балкан”?
Ако това е така, този специализиран ботанически тур е точно за Вас! А за да прочетете подробно описание, кликнете тук.

 

4

Велотур за напреднали

Това предложение е насочено към добре подготвените и с опит в карането на планински велосипед, а положителната денивелация надхвърля 1000 метра.
За да прочетете подробно описание, кликнете тук.

 

#

Неделя – 21.08.2022

Изредените по-долу събития съответстват на четвъртия ден от програмата – неделя, 21.08.2022. Преди да се запишете, моля прочетете внимателно и подробните им описания! Освен за да вземете окончателно решение за участие, от описанията ще разберете дали е възможно да се включите в повече от едно събитие в рамките на само един ден. Имайте предвид, че местата са ограничени, а резервациите се потвърждават по реда на тяхното пристигане! Необходимо условие за провеждане е наличието на достатъчно участници.

 

1

Един ден на Узана

Ако в компанията си имате както по-опитни, така и съвсем нови за планината хора, поканете ги за участие! Местността Узана в Габровския Балкан е райско място за пешеходни преходи, а ние ще подберем най-подходящия маршрут за деня. Тук, в географския център на България, времето сякаш отдавна е спряло. Формите на релефа са меки, а масивът Триглав (вторият по височина в Стара планина след връх Ботев) изглежда като на една ръка разстояние…
За да прочетете подробно описание, кликнете тук.

 

2

Най-доброто от Габровския Балкан

Това чудесно изживяване – целодневен пешеходен преход със средна степен на трудност – свързва най-знаковите места в Габровския Балкан: Географския център на България (местността Узана), Шипка, Соколския манастир и Етнографския музей на открито „Етър”.
За да прочетете подробно описание, кликнете тук.

 

3

Tasty Bike Tour (от Узана)

Този велотур не само ще Ви отведе до знакови места в Балкана, но и ще разкрие някои от неговите кулинарни тайни. Така наречените вкусни спирки представляват подкрепителни пунктове на ключови места по маршрута и нищо чудно дори само заради тях да искате да изминете разстоянието отново и отново!
За да прочетете подробно описание, кликнете тук.

 

4

Залез в Балкана (пешеходен преход)

Този преход със средна степен на трудност ще Ви преведе през най-красивите части на местността Узана и Природен парк „Българка”. Черешката на тортата Ви очаква на кота 1500 метра: тук на всяка крачка се откриват нови гледки и перспективи, а залезът е приказно вълшебен!
За да прочетете подробно описание, кликнете тук.

 

#

Велосипеди

Ако изберете да участвате в По билото на Балкана (с велосипед и пеша), във Велотура за напреднали или в Tasty Bike Tour, но нямате възможност да донесете собствен велосипед и каска, заявете това още при записването си! Ще се свържем своевременно с Вас и ще Ви съдействаме за наемане на подходящ велосипед и каска на място.

 

#

Още много възможности

Изредените по-горе събития съответстват на третия – събота, 20.08.2022 и четвъртия ден от програмата – неделя, 21.08.2022. През останалите четири дни Ви очакват още шестнадесет (!!) активности, а всеки гост може да избере да участва в произволен брой от тях и в удобни за него дни.
Освен за индивидуални гости, активностите са подходящи и за малки до средно големи групи. Освен на горепосочените, те могат да бъде проведени и на други дати, а условие за това е да бъде достигнат необходимият минимален брой участници. Ако представлявате поне малка група и имате интерес към различни от обявените дати, моля пишете ни на адрес travel.plus@abv.bg.

 

#

Нощувки

Препоръчваме Ви да останете в Габрово и на Узана два, три или повече дни. Характерът на програмата позволява висока степен на гъвкавост – както при избора на активности, така и на място за настаняване. Ние поддържаме контакти с повечето хотелиери в района и сме запознати с актуалните условия. Ако обаче Вие самите сте харесали хотел или къща за гости, пишете ни, за да направим резервацията именно там! И в двата случая ще Ви предложим настаняване на преференциална цена и/или други предимства или бонуси.

 

#

Активни дни в Габрово и Балкана през 2022-ра

Освен за 18.08.2022 – 23.08.2022, записвания за Активни дни се приемат и за следните дати:

 • 16.06 – 21.06.2022
 • 28.07 – 02.08.2022
 • 22.09 – 27.09.2022
 • 06.10 – 11.10.2022

Изредените по-горе събития съответстват на третия и четвъртия ден от програмата – 20.08.2022 и 21.08.2022, респективно на 18.06.2022 и 19.06.2022, на 30.07.2022 и 31.07.2022, на 24.09.2022 и 25.09.2022, и на 08.10.2022 и 09.10.2022. Ако обаче представлявате поне малка група и имате интерес за участие на различни от обявените дати, моля пишете ни на адрес travel.plus@abv.bg.

#

Понеделник – 22.08.2022

Изредените по-долу събития съответстват на петия ден от програмата – понеделник, 22.08.2022. Преди да се запишете, моля прочетете внимателно и подробните им описания! Освен за да вземете окончателно решение за участие, от описанията ще разберете дали е възможно да се включите в повече от едно събитие в рамките на само един ден. Имайте предвид, че местата са ограничени, а резервациите се потвърждават по реда на тяхното пристигане! Необходимо условие за провеждане е наличието на достатъчно участници.

 

1

Боженци и Торбалъжи (пешеходен преход)

Този тур ще Ви покаже и разкаже ‘малките тайни’ на Балкана: автентични селца, великолепни панорами и множество легенди. Специално внимание заслужава „най-романтичното село в България” – Боженци, в което ще влезем през „задния вход” и ще излезем през „прозореца”. А панорамната част от маршрута ще Ви заплени с величествени гледки към най-високите старопланински върхове.
За да прочетете подробно описание, кликнете тук.

 

2

Боженци и Торбалъжи (с велосипед)

Участието в този тур предполага добра физическа форма и поне начален опит в карането извън асфалтираните пътища и алеи. Така ще се включите пълноценно в едно специално изживяване на две колела в Боженския Балкан. Любима на нашите гости е панорамната част от маршрута с изглед към най-високите старопланински върхове. Там е и Торбалъжи – малко село с особен дух и история.
За да прочетете подробно описание, кликнете тук.

 

3

С каяк през ‘Малкото море’

Това няколкочасово приключение в акваторията на язовир „Александър Стамболийски” е подходящо както за дебютанти и начинаещи, така и за напреднали каякари. Единствената предпоставка за успешно участие е добрата физическа форма, без да има изискване за каквито и да било предварителни умения или опит.
За да прочетете подробно описание, кликнете тук.

 

4

Двудневен преход

Най-доброто от Балкана! – това е мотото на този пешеходен преход с обща дължина 50-52 км (в двата дни), чийто маршрут преминава почти изцяло през територията на Природен парк „Българка”. Включва междинна нощувка, а цялостното изживяване носи в себе си елемент на изненада и неочаквани открития – своеобразна мини експедиция, при която е помислено и за удобството на участниците.
За да прочетете подробно описание, кликнете тук.

 

#

Вторник – 23.08.2022

Изредените по-долу събития съответстват на шестия ден от програмата – вторник, 23.08.2022. Преди да се запишете, моля прочетете внимателно и подробните им описания! Освен за да вземете окончателно решение за участие, от описанията ще разберете дали е възможно да се включите в повече от едно събитие в рамките на само един ден. Имайте предвид, че местата са ограничени, а резервациите се потвърждават по реда на тяхното пристигане! Необходимо условие за провеждане е наличието на достатъчно участници.

 

1

Шипка и Бузлуджа – с велосипед

Величественият Балкан има много и различни лица. Никъде другаде обаче природа и история не представляват едно неделимо цяло както тук! Стъпили с единия крак в Северна, а с другия – в Южна България, ще се любувате на безкрайните гледки и на мистичните скални формирования на Орлово гнездо!
За да прочетете подробно описание, кликнете тук.

 

2

Защитени местности в Габровския Балкан

Този чудесен пешеходен преход свързва Шипка със Соколския манастир и Етнографския музей на открито „Етър”. Преобладаващата част от маршрута представлява плавно спускане с ниска степен на техническа трудност, през предимно сенчести места.
За да прочетете подробно описание, кликнете тук.

 

3

Велотур „Етъра”

Този кратък велотур е подходящ както за начинаещи, така и за средно напреднали велосипедисти! Маршрутът води през малки селца в околностите на Габрово и на територията на Природен парк „Българка”. Теренът е начупен (леки изкачвания и спускания), но с минимална техническа трудност. Участието може да бъде съчетано с посещение на ЕМО „Етър” – уникален за България музей на открито.
За да прочетете подробно описание, кликнете тук.

 

4

Исторически тур

Желаете ли да научите повече за историята на Габрово и Трявна? А за манастирите и четите на Капитан Дядо Никола, Цанко Дюстабанов и Поп Харитон? Искате ли да се докоснете до легендите на Централния Балкан и да пътувате с Машината на времето до Шипка и Бузлуджа?
Ако това е така, този специализиран исторически тур е точно за Вас! А за да прочетете подробно описание, кликнете тук.

 

#

Велосипеди

Ако изберете да участвате в Боженци и Торбалъжи – с велосипед, в Шипка и Бузлуджа – с велосипед, или във Велотур „Етъра”, но нямате възможност да донесете собствен велосипед и каска, заявете това още при записването си! Ще се свържем своевременно с Вас и ще Ви съдействаме за наемане на подходящ велосипед и каска на място.

 

#

Още много възможности

Изредените по-горе събития съответстват на петия – понеделник, 22.08.2022 и шестия ден от програмата – вторник, 23.08.2022. През останалите четири дни Ви очакват още шестнадесет (!!) активности, а всеки гост може да избере да участва в произволен брой от тях и в удобни за него дни.
Освен за индивидуални гости, активностите са подходящи и за малки до средно големи групи. Освен на горепосочените, те могат да бъде проведени и на други дати, а условие за това е да бъде достигнат необходимият минимален брой участници. Ако представлявате поне малка група и имате интерес към различни от обявените дати, моля пишете ни на адрес travel.plus@abv.bg.

 

#

Нощувки

Препоръчваме Ви да останете в Габрово и на Узана два, три или повече дни. Характерът на програмата позволява висока степен на гъвкавост – както при избора на активности, така и на място за настаняване. Ние поддържаме контакти с повечето хотелиери в района и сме запознати с актуалните условия. Ако обаче Вие самите сте харесали хотел или къща за гости, пишете ни, за да направим резервацията именно там! И в двата случая ще Ви предложим настаняване на преференциална цена и/или други предимства или бонуси.

 

#

Активни дни в Габрово и Балкана през 2022-ра

Освен за 18.08.2022 – 23.08.2022, записвания за Активни дни се приемат и за следните дати:

 • 16.06 – 21.06.2022
 • 28.07 – 02.08.2022
 • 22.09 – 27.09.2022
 • 06.10 – 11.10.2022

Изредените по-горе събития съответстват на петия и шестия ден от програмата – 22.08.2022 и 23.08.2022, респективно на 20.06.2022 и 21.06.2022, на 01.08.2022 и 02.08.2022, на 26.09.2022 и 27.09.2022, и на 10.10.2022 и 11.10.2022. Ако обаче представлявате поне малка група и имате интерес за участие на различни от обявените дати, моля пишете ни на адрес travel.plus@abv.bg.

Залез в Балкана - пешеходен преход
По билото на Балкана - с велосипед и пеша
По билото на Балкана - с велосипед и пеша
По билото на Балкана - с велосипед и пеша
По билото на Балкана - с велосипед и пеша
По билото на Балкана - с велосипед и пеша
Пешеходен преход в Географския център на България
Пешеходен преход в Географския център на България
Пешеходен преход в Географския център на България
„Вкусни спирки” в Габровския Балкан - пешеходен преход
„Вкусни спирки” в Габровския Балкан - пешеходен преход
„Вкусни спирки” в Габровския Балкан - пешеходен преход
Велотур в Стара планина, с „вкусни спирки”
„Вкусни спирки” в Габровския Балкан - пешеходен преход
„Вкусни спирки” в Габровския Балкан - пешеходен преход
„Вкусна спирка” по маршрута / Tasty Stop along The Route
Пешеходен преход - Соколски манастир
Пешеходен преход - Дряновски манастир
Пешеходен преход - Дряновски манастир
Пешеходен преход - Дряновски манастир
Пешеходен преход - Дряновски манастир
Дряновски манастир и пещерата „Бачо Киро”
С влак по Презбалканската линия
Паметник на Свободата - Паметник Шипка
Паметник на Свободата - Паметник Шипка
Ботанически тур / Botanical Tour in Stara planina
Ботанически тур / Botanical Tour in Stara planina
Ботанически тур / Botanical Tour in Stara planina
Ботанически тур / Botanical Tour in Stara planina
Двудневен преход / Trekking in Stara planina
Двудневен преход / Trekking in Stara planina
Двудневен преход / Trekking in Stara planina
Пешеходен преход - Боженци
Пешеходен преход - Боженци
Пешеходен преход - Боженци
Пешеходен преход - Боженци
С каяк през 'Малкото море'
С каяк през 'Малкото море'
С каяк през 'Малкото море'
С каяк през 'Малкото море'
Каякинг за начинаещи
Каякинг за начинаещи
Каякинг за начинаещи
Ориентиране за любители
Ориентиране за любители
Ориентиране за любители
Ориентиране за любители
Ориентиране за любители
Залез в Балкана - пешеходен преход
Залез в Балкана - пешеходен преход
Залез в Балкана - пешеходен преход
Велотур Етъра и посещение в музей „Етър”
Велотур Етъра и посещение в музей „Етър”
Велотур Етъра и посещение в музей „Етър”
Велотур Етъра – с електрически велосипеди и посещение в музей „Етър”
Велотур Етъра – с електрически велосипеди и посещение в музей „Етър”
Велотур Етъра – с електрически велосипеди и посещение в музей „Етър”