Активности, хотел и всичко необходимо

Тийм билдинг в Стара планина

Къстъмизираните програми позволяват пълно съобразяване с предпочитанията на фирмите и компаниите-клиенти. Освен за организацията на активностите, с удоволствие ще се погрижим и за резервация на подходящ хотел или друг вид настаняване, на транспорт, на семинарна зала и т.н.
Първата стъпка при изработването на къстъмизирана тийм билдинг програма е провеждането на предварителен разговор. По този начин постигаме яснота, а удовлетвореността на клиентите ни е гарантирана. Имайте предвид, че в основата на концепцията за дейността ни стои опознаването на нашия красив край и на Централна Стара планина през призмата на активното, познавателното и кулинарното изживяване.

Примерни програми

Двудневна програма - тийм билдинг (пример)

Включва активности, дегустации и посещения
≈ 2 дни
Стара планина

Тридневна програма - тийм билдинг (пример)

Включва активности, занаяти, дегустации и посещения
≈ 3 дни
Стара планина

Четиридневна програма - тийм билдинг (пример)

Включва активности, занаяти, дегустации и посещения
≈ 4 дни
Стара планина

Здраве и природа

Това е основен принцип в работата ни, а за Трявна и Габрово с пълна сила важи етикетът Град в планината. Тук е лесно да комбинираме активното и културното изживяване, да предложим интересни посещения, вкусна и здравословна храна, традиционни рецепти, да преминем неусетно от града на територията на Природен парк „Българка”, и да Ви разкрием част от ‘малките тайни’ на Балкана! Никъде другаде природа и история не представляват едно цяло така, както в нашия красив край, в самия географски център на България.

 

 

Гъвкави решения

Тийм билдинг в полите на Стара планина може да бъде организиран по много и различни начини. Усъвършенствайки се в процеса на работа, стигнахме до развитието на така наречената модулна концепция. Модулите са съставните части на тийм билдинг програмите – малки програми в цялостната програма. В зависимост от предпочитанията и възможностите на съответния клиент или група, броят и видът на модулите е различен. Те могат да бъдат изключително разнообразни и същевременно взаимно да се допълват. Различават се по характер, съдържание и продължителност, а най-добра представа за концепцията ще получите като разгледате примерите за двудневна, тридневна и четиридневна програми по-горе. Те са изградени на този принцип и получиха отлични оценки от съответните клиенти.

 

 

Експерти на място

Успехът ни се крие в детайла. В онези „тънки моменти”, които изискват добро планиране и познаване на местните особености, както и когато е необходимо да се вземат адекватни и бързи решения на терен. Облагодетелствани сме от факта, че нашият дом е именно тук – в Трявна, Габрово, Боженци и Балкана – и ще Ви бъдем полезни за всичко в региона:

  • програма с разнообразни активности
  • географски дадености, маршрути, варианти
  • настаняване в проверени хотели, семейни хотели, комплекси с къщи за гости и т.н.
  • трансфери и транспорт
  • допълнителни услуги и посещения