Отзиви и коментари

Нашите гости за нас...

На тази страница ще намерите отзиви от гости участвали в организирани от нас тийм билдинг програми. Бихте могли също така да разгледате коментари за организираните от нас активности, експедиции и уикенд програми, и ваканции в чужбина. А най-долу (във футъра на сайта) ще намерите бързи връзки към коментари в Гугъл, в Trip Advisor и във фейсбук.
Освен за доверието, тук е мястото да благодарим на нашите гости и за споделеното време, и за това, че ни препоръчват на свои приятели и познати. А на фирмените ни клиенти благодарим, че ни препоръчват и на други фирми и организации от съответните браншове.

Отзиви

Милена Коприварова
Много харесвам Балкана, но винаги съм си мислила, че един-два дни са достатъчни, за да се разгледат забележителностите около Габрово. Да, ама не! Благодарение на страхотните ни организатори от Travel Plus разбрах, че дори и седмица е малко! Програмата ни беше изключително разнообразна и забавна! С колегите ми имахме незабравим тиймбилдинг, който включваше каране на колела в планината, стреляне с лък по мишена, изкачване на връх Исполин, ориентиране по карта и търсене на знаци, посещение на пещерата Бачо Киро и частен мини концерт само за нас. Имахме прекрасна разходка из Трявна, урок по дърворезба и рисуване върху бръшлян, посещение на местна крафт бирария в града и всичко това гарнирано с интересни легенди любопитни факти. Любими ми станаха „вкусните спирки”, които ни даваха сили след карането в планината и вкусната скара след това. За първи път опитах пестил в Трявна – с думи не може да се опише вкуса му, а и си има малка тайна при поднасянето му. В съчетание с орехи е нещо уникално! Доста дълъг стана моят пост, но съм толкова очарована от преживяването, че не мога да спра! Обобщението ми е, че ако се чудите какво да правите през отпуската си – свържете се с представителите на Travel Plus, ще останете очаровани от програмите и заниманията, които предлагат!

 

Димитър Михайлов
Travel Plus has organized our team building event for colleagues from Bulgaria and abroad. Great organization with many and varied activities – hiking, mountain biking, sightseeing, tasty stops and workshops, etc. Highly recommended!

 

Десислава Костадинова
Много приятна изненада се оказа двудневният ни престой в Трявна. Невероятно зареждащо и отморяващо пътуване. Видяхме онова, което стои пред нас от векове, но не обръщаме чак толкова внимание, преоткрихме занаятите прославили Трявна, дори лично се докоснахме до дърворезба и рисуване. Опитахме автентични български вкуснотии… Благодаря за организацията и за това, че нямахме грижи за нищо. Надявам се, до много скоро!

 

Василена Славчева
Преживяването беше наистина прекрасно. Предвид сезона, температурите и нашата група – маршрутът беше прецизиран много добре. Разходката беше приятна и не ни затрудни, пещерата впечатли както мен, така и всички колеги. Това, което обсъждахме е, че неусетно за всеки един от нас прекарахме повече от час в слушане на интересни факти, легенди и разглеждане на пещерата „Бачо Киро“.
Специално искам да благодаря на представителя на Travel Plus и за цялостната организация, и за това, че успя да преразкаже интересните факти на английски – за нашия мениджър г-н Ленер и съпругата му.

 

Иван Батачки
Горещо препоръчвам! Организирахме двудневен тийм билдинг на отдела ни, общо 16 души – много добра организация и прекрасна и весела атмосфера. Успяхме напълно да се откъснем от забързаното ежедневие на големия град и заради ‘малките тайни’ и заради съвпадението с датите на Габровския Карнавал.
От Gabrovo Plus успяха да придадат необходимата топлина и приятелски дух, характерен за хората израснали в полите на Балкана, на всяко от събитията, включени в програмата – а за три дни те не бяха никак малко. За това време успяхме:
– да научим много интересни истории за този край и обичаите в него;
– да се докоснем до местния бит и култура и да попътуваме през времето (Боженци и Етъра);
– да усетим емоцията и заряда на Габровския Карнавал;
– да се потопим в прегръдката на пролетния лес, и не на последно място;
– да опитаме от специалитетите и ‘малките тайни’ на местната кухня;
Много съжалявам, че няма подобни хора в други градове и кътчета на България, които на драго сърце и приятелски биха ти показали табиетската страна на живота в малкия град! 🙂
Надявам се скоро пак!

 

Марина Господинова
Искам да ви благодаря за добрата организация! Благодаря специално на екскурзовода, който беше с нас, страхотен е! 🙂 Въпреки нашата доста лежерна програма, той успя да я направи увлекателна и интересна! Ако и ние сме били приятна компания за вас (надявам се 😉 ), отново ще работим заедно. Благодаря още веднъж!
А храната в манастира беше много вкусна. И като обстановка беше много добре!

 

Даниела Панева
С настоящото бих искала сърдечно да благодаря от мое име и от името на моите ръководители и колеги за отличното протичане и прекрасната комуникация при организирането на нашия тиймбилдинг.
Донесохте ни много положителни емоции, спортен дух и добро настроение. Настроението остана повече от добро през цялото време. Тази година до мен не са стигали никакви негативни впечатления. За първи път след толкова години опит в тези дейности се чувствах спокойна като организатор. Много се радвам, че се „намерихме”. С удоволствие ще препоръчваме фирмата и услугите ви по-нататък.
Пожелаваме ви успех във всички бъдещи планове!

 

Ваня Асенова
Благодаря още веднъж за топлото посрещане, спретнатата организация и прекрасното настроение, което оставихте у нас.
Със сигурност ще ви ползваме поне още 3-4; стотина пъти!!! 🙂 Прекрасно настроение и си останете винаги така позитивни!

 

Иванка Тодорова
Аз съм израстнала в региона, тъй като съм родом от Горна Оряховица. Посещавала съм много пъти Габрово и околностите, и не вярвах, че има с какво още да ме изненада. С Travel Plus обаче преоткрих тези места. Заедно с колегите ми изживяхме четири прекрасни дни, изпълнени със забавления, игри, разходки и много изненади. А и момчетата от екипа на Travel Plus имат невероятно отношение към хората, и си личи, че правят всичко с любов.
Препоръчвам искрено на всеки да се докосне до тези кътчета на Балкана! Едно е сигурно… Ще помните дълго това изживяване и ще срещнете нови приятели.

 

Катя Вълева
Благодарим още веднъж за съдействието и отзивчивостта!

 

Anushik Asatryan
Extremely well organised 2-day-tour with amazing guides. My special thanks to Lucio for the interesting experience, memorable moments and wonderful emotions. Hiking Buzluldzha, admiring great nature scenes, outstanding sunset in Gabrovo. You can trust your journey to Travel Plus with confidence!

 

Илина Батанова
За всички нас беше удоволствие да споделим деня си с вас! 🙂 А изживяването, което ни предоставихте, беше просто страхотно. 🙂
И както се казва: До нови срещи!!! 🙂

 

Десислава Тамамджиева
Прекарахме една незабравима събота в Севлиево и Габрово, а в неделя посетихме Шипка и Бузлуджа. Видяхме невероятно красиви места и все още си спомняме прекрасните гледки, и невероятната природа. Чистият въздух, зелените планини и красивото небе ще останат завинаги в сърцата ни. Благодарим на Travel Plus за професионализма и за приключението около Бузлуджа!

 

Славена Лазарова
Kолегите останаха много доволни от ски уроците и от отношението. Страхотни сте и голяма помощ! Много Ви благодаря за съдействието и усилията! Със сигурност ще се възползваме за бъдещи събития в по-голяма бройка.

 

Павлина Иванова-Матеева
Прекрасно изживяване за мен и колегите ми! Благодарим на целия екип за невероятния ден прекаран заедно в Трявна. Препоръчвам на всички, които мечтаят за приключение и приятни емоции!

 

Зорница Златева
Разгарът на лятото и слънчевите лъчи неизменно ни карат да търсим хубави емоции и преживявания. Ако и вие сте на тази вълна, то горещо ви препоръчвам нещо ново и различно, като един ден каякарстване. 🙂 Страхотно занимание, което ще сплоти екипа ви! Ако пък сте солов играч, това е прекрасна възможност за нови запознанства! Подходящо за всяка възраст и ниво. Единственото, което ви е необходимо, е свободен ден и малко ентусиазъм! 🙂
Поздрави за добрата организация и благодарност за хубавите спомени!

НОВИНИ И СЪБИТИЯ

Почистване около Соколския манастир_хлапе

Почистване около Соколския манастир

Световeн ден на почистването На 17.09.2022, Световния ден на почистването, се състоя акция по почистване в района на Соколския манастир. В нея участваха служители на
Прочети повече
седмична програма септември-октомври 2022

Седмична програма за септември и октомври!

Седмична програма с активности Кои са най-популярните активности сред гостите на Трявна, Габрово и Балкана? В кои дни от седмицата се предлагат и колко често?
Прочети повече
5 Star Rating

5-Star-Rating – Каякинг

Отзив от Зорница Златева: Разгарът на лятото и слънчевите лъчи неизменно ни карат да търсим хубави емоции и преживявания. Ако и вие сте на тази
Прочети повече
Каякинг за начинаещи

Каякинг за начинаещи

Каякинг за начинаещи край Габрово На 06. септември Ви каним да изпробвате нещо ново и интригуващо! На само пет километра от Габрово, в спокойните води
Прочети повече
седмична програма август-септември 2022

Седмична програма за август и септември!

Седмична програма с активности Кои са най-популярните активности сред гостите на Трявна, Габрово и Балкана? В кои дни от седмицата се предлагат и колко често?
Прочети повече
Паметник на Свободата - Паметник Шипка

Преход „Шипченска епопея” – история и природа

Пешеходен преход и интересни активности Шипка е връх в родната история и самосъзнание! Шипка има запазено място в сърцето на всеки българин, а тази година
Прочети повече
Екскурзия до Копривщица

Екскурзия с влак до Копривщица

Еднодневна екскурзия с влак до Копривщица Поредната екскурзия с влак ще Ви отведе до Копривщица. Ще се състои на 20. август, събота. За пътуващите от
Прочети повече
Интервю с директорa на НП Централен Балкан

Централен Балкан – допустими ли са посещения с офроуд автомобили?

Национален парк „Централен Балкан” с нов директор Интервюто с директорa на Национален Парк „Централен Балкан” Светослав Тодоров е взето два месеца след встъпването му в
Прочети повече