Концепция

Концепцията на цялостната ни дейност, в това число и при организирането на тийм билдинг мероприятия, се базира на опознаването на Централна Стара планина през призмата на активното, познавателното и кулинарното изживяване.
Провеждането на тийм билдинг е още един добър повод да посетите нашия красив край и да изберете една или повече от нашите програми и активности: полудневни, целодневни или многодневни. Добре дошли в Трявна, Габрово, Боженци и Балкана! Тук е нашият дом, познаваме в детайли местните особености и ще Ви бъдем полезни за всичко необходимо. Освен за организацията на активностите, с удоволствие ще се погрижим и за резервиране на подходящ хотел или друг вид настаняване, за транспорт, за семинарна зала и т.н.

 

 

Продължителност

Предлагаме полудневни, целодневни и многодневни програми. При двудневните, тридневните и т.н. програми поемаме грижата за резервиране на подходящ хотел или друг вид настаняване – според изискванията на нашите клиенти. Общата продължителност на програмите зависи както от тяхното съдържание, така и от желанието на клиентите те да бъдат „разтеглени” – с цел провеждане на уъркшопи и обучения по време на престоя или за да бъде предвидено свободно време.

 

 

Експерти на място

Причините за успеха или неуспеха на едно начинание, без значение в каква сфера, много често се крият в детайлите. В онези „тънки моменти”, които изискват добро планиране и познаване на местните особености, както и когато е необходимо да се вземат адекватни и бързи решения на терен. В това отношение ние сме безкрайно облагодетелствани, тъй като нашият дом е именно тук: в Трявна, Габрово, Боженци и Балкана. Познаваме детайлно местните особености и ще Ви бъдем полезни за всичко в региона:

  • програма с разнообразни активности
  • географски дадености, маршрути, варианти
  • настаняване в проверени хотели, семейни хотели, комплекси с къщи за гости и т.н.
  • трансфери и транспорт
  • допълнителни услуги и посещения

 

 

Гъвкаво планиране

Досегашният ни опит показва, че по-голямата част от запитванията за групово или фирмено мероприятие идват със свои собствени изисквания и предпочитания. Това налага провеждането на предварителен разговор, на базата на който предоставяме конкретна оферта. По този начин постигаме яснота, а удовлетвореността на клиентите ни е гарантирана.

 

 

Доволни клиенти

Благодарим за доверието на всички фирми и организации, които вече са ползвали услугите ни и които ще се радваме да посрещнем отново при бъдещи техни мероприятия. Освен за доверието, тук е мястото да им благодарим и за споделеното време, и за чудесните отзиви. И не на последно място за това, че ни препоръчват на свои познати, както и на други фирми и организации от съответните браншове!
Тук ще намерите списък с фирмите и организациите. Той е по азбучен ред, не спазва хронология и подлежи на постоянно допълване.

 

 

Здраве и природа

Това е основен принцип в работата ни, а за Трявна и Габрово с пълна сила важи етикетът Град в планината. Тук е лесно да комбинираме активното и културното изживяване, да предложим интересни посещения, вкусна и здравословна храна, традиционни рецепти, да преминем неусетно от града на територията на Природен парк „Българка”, и да Ви разкрием част от ‘малките тайни’ на Балкана! Никъде другаде природа и история не представляват едно цяло така, както в нашия красив край, в самия географски център на България.

 

 

Сръчности, занаяти, традиции

Освен да чуят и видят, нашите гости могат и да се докоснат, в буквалния смисъл на думата, до някои традиционни занаяти. По този начин те изпитват собствената си сръчност в дърворезбата, изографисването, грънчарството, шиенето с гайтан и изработването на музикални инструменти. На голям интерес се радват и „вкусни” занятия като реденето на вита баница, заквасването на мляко, подсирването на сирене, пушенето на сини сливи и други.

 

 

Гъвкава концепция

Тийм билдинг в полите на Стара планина може да бъде организиран по много и различни начини. За да бъдем наистина успешни обаче, е нужно както детайлно познаване на местните дадености, така и гъвкавост при планирането и провеждането на мероприятията. Усъвършенствайки се в процеса на работа, стигнахме до развитието на така наречената модулна концепция.
Модулите са съставните части на тийм билдинг програмите – малки програми в цялостната програма. Тяхната относителна независимост гарантира необходимата гъвкавост, а в съчетание с нашата експертиза на място създава условията за провеждане на успешни мероприятия. В зависимост от предпочитанията и възможностите на съответния клиент или група, броят и видът на модулите е различен. Те могат да бъдат изключително разнообразни и същевременно взаимно да се допълват. Различават се по характер, съдържание и продължителност, а най-добра представа за концепцията ще получите като разгледате някои примери на вече проведени програми. Всички те са изградени на модулния принцип и получиха отлични оценки от фирмите и компаниите, за които бяха изпълнени.

 

 

„Вкусни спирки” и дегустации

„Вкусните спирки” и дегустациите присъстват в голяма част от активностите, уикенд програмите и експедициите от нашия седмичен и месечен календар. За нас е удоволствие да ги включим (като модули) и в аранжиментите, които изготвяме за нашите групови и фирмени клиенти. Приемат се изключително добре от гостите и потвърждават поговорката, че Aпетитът идва с яденето.
Примери за активности с включени „вкусни спирки” и дегустации ще намерите тук. Не се колебайте обаче да се свържете с нас и за да обсъдим изработването на персонализирана програма, която да съдържа една или повече „вкусни спирки”!

 

 

Състезателен елемент

Дейността ни е базирана на концепцията за опознаването на нашия красив край през призмата на активното, познавателното и кулинарното изживяване. Това обаче не изключва възможността в тийм билдинг програмите да присъстват модули със състезателен характер. Примери в това отношение са спортното ориентиране, ситуационните куизове, нашите специално подготвени тестове от типа multiple choice и други.

 

 

Полудневни и целодневни активности

Много от активностите в нашата редовна седмична програма са удачен избор при организирането на тийм билдинг мерориятия. Повечето от тях нямат изискване за предварителни умения и така позволяват пълноценното участие на целия екип. Примери в това отношение са леките велосипедни и пешеходни разходки, комбинираните турове с „вкусни спирки”, водният преход с туристически каяци за начинаещи, „къстъмизираните” пешеходни обиколки в Трявна, Боженци, Габрово и Етъра, и много други.
Тук ще намерите онези активности от програмата, които вече са били ползвани в различни тийм билдинг мерориятия. Те са разделени в три категории: Приключения, Велосипедни и комбинирани активности, и Пешеходни активности. Не се колебайте обаче да се свържете с нас и за да обсъдим изработването на персонализирана програма за Вашия екип!

 

 

Къстъмизирани програми

Къстъмизираните (персонализирани) програми позволяват пълно съобразяване с предпочитанията на фирмите и компаниите-клиенти. Това е валидно както в случаите когато не е планирана семинарна част, така и когато клиентите възнамеряват да проведат семинари, уъркшопи, обучения и т.н.
Освен за организацията на активностите, с удоволствие ще се погрижим и за резервация на подходящ хотел или друг вид настаняване, на транспорт, на семинарна зала и т.н. За нас е удоволствие да изработваме тези програми като се опираме на доказалата се във времето концепция на гъвкавост чрез ползване на така наречените модули (елементи). Разгледайте тук примери за двудневна, тридневна и четиридневна програми, изградени на този принцип и получили отлични оценки от клиентите ни.
Свържете се с нас за предварителен разговор! В него ще постигнем яснота за Вашите очаквания и нашите възможности, за да сме сигурни, че ще бъдете напълно удовлетворени от престоя си в полите на Стара планина.