Безплатен фестивал на Узана – 23.7–25.7.2021
Узана Поляна Фест

Спомняте ли си за Узана Поляна Фест?

Сигурно си спомняте за екологичния фестивал на голямата узанска поляна!? За чудесното лятно настроение, за вечерните концерти, за изпълнители като Стенли, Остава, Тъпани и гайди, и много, много други? Или пък за интересните лекции и уъркшопи на екологична тематика, за голямата пещ и дъхавия хляб с квас?

За някои спомените от този весел и поучителен фестивал в Габровския Балкан са все така живи, за други може би вече са поизбледнели. Добрата новина е, че фестивалът се завръща – от 23.7.2021 (петък) до 25.7.2021 (неделя). Трите фестивални дни ще бъдат изпълнени със събития, а програмата може да разгледате тук.
 

И още добри новини…

Видно е, че организаторите от Община Габрово разполагат със сериозен бюджет и това определено е добра новина! Стъпвайки на опита от предишните издания и разполагайки с толкова креативни личности в екипа си, това вече е обещание за един изключително сполучлив фестивал!
Но добрите новини не спират до тук, а следват още и още… Че фестивалът ще бъде с вход свободен, че ще имате възможност да пътувате от Габрово до Узана с извънредни автобуси (които се движат на метан и са екологични), че в двете концертни вечери на голямата сцена ще стъпят групи като Оратница, Тъпани и гайди, Керана и космонавтите, Ехо Балкан Самба и още други (отново безплатно), че се очакват повече от сто изложители, че ще бъдат представени множество нови природосъобразни идеи…
Списъкът с добри новини е дълъг, а приятните изненади са гарантирани! Заповядайте!
🙂
 

Активности на Узана, в Габрово и Балкана

Извън времевия контекст на фестивала Ви препоръчваме да останете в нашия красив край минимум два или три дни, а защо не и повече!? А като местен туроператор ние ще Ви предложим най-добри условия за настаняване в Габрово и региона.

Използваме повода да посочим само някои от организираните и препоръчвани от нас активности в периода от април до октомври:

 
Очакваме Ви на Узана в Габровския Балкан!

 
Снимка: УзанаПолянаФест