Ноември – програми и активности „на забавен каданс”
Ноември – програми и активности

Ще има ли още от Travel Plus? Какво ще се случи предвид ограниченията?… В следващите редове даваме отговор на тези и други въпроси.

Вече традиционно програмите ни през ноември представляват своеобразен преход от лятото и ранната есен към началото на зимата и първите снежни емоции както в България, така и в Алпите. Очевидно тази година няма да направи изключение, а причините са двупосочни: от една страна това се дължи на моментната ситуация и наложените ограничения, а от друга – на спецификите на туристическите дейности по това време на годината.

Планираните екзотични и активни ваканции на острови в Атлантика очевидно няма да се осъществят, но оставаме оптимисти за бъдещето: Тенерифе и Ланзароте са две от дестинациите, където бихме искали да пътешестваме и през 2021-ва!
Програмата със седмични активности в Стара планина официално приключва в края на октомври, но оставаме в готовност и ще приемем Вашите запитвания за пешеходни и велосипедни преходи в Балкана, за ориентиране и за приключения по въздух и вода… Защо не, ако времето е благосклонно!?

Тук е мястото да обърнем внимание на нашите специални уикенд програми с включена кратка активност по избор – лек пешеходен преход или велосипеден тур. Те се провеждат под мотото „Усещане за Балкан” и предвиждат нощувки в Трявна, Габрово или Боженци – „най-романтичното село в България”. Тези предложения са особено подходящи за малки и средно големи групи, а понастоящем броят на участниците е ограничен до десет души, при спазване на противоепидемичните мерки.