В Габрово и в музей „Етър” за Димитровден
Габрово - град в планината

На 26-ти октомври се отбелязва Димитровден! По повод на празника програмата ни „Габрово – град в планината” ще бъде осъществена в три различни варианта:

стандартен – пристигане в петък (23.10.2020) и отпътуване в неделя (25.10.2020), с две нощувки в Габрово.
алтернативен – пристигане в събота (24.10.2020) и отпътуване в понеделник (26.10.2020), с две нощувки в Габрово.
удължен – пристигане в петък (23.10.2020) и отпътуване в понеделник (26.10.2020), с три нощувки в Габрово.

Изберете подходящия за Вас вариант, но имайте предвид нашата препоръка за алтернативния и удължения варианти. При тях ще останете в Габрово до понеделник, 26.10.2020 (Димитровден) включително и ще получите своеобразен бонус: ще Ви подарим посещение в музей „Етър”. Там ще Ви очаква тематична беседа за традиционните за Българското Възраждане строителни техники и архитектура. Тя също ще бъде безплатна като в този случай подаръкът идва от Музея. Освен беседата, служителите са подготвили и още една изненада, която на този етап бихме искали да запазим в тайна! Казано с други думи, съвсем не по габровски, на Димитровден ще Ви направим не един, не два, а цели три подаръка! 😉

Тук е мястото да подчертаем, че програмата „Габрово – град в планината” позволява голяма степен на гъвкавост и възможност за много и различни изживявания в рамките на само два дни. А Димитровден, който тази година се пада в понеделник, е чудесен повод да Ви препоръчаме да добавите и допълнителни към предвидените по програма две нощувки, както и да участвате в една или повече от опционалните ни активности. Нашите предложения, по дефиниция, са особено подходящи за малки и средно големи групи, а понастоящем броят на участниците е ограничен до десет души, при спазване на противоепидемичните мерки.

Снимка: музей „Етър”