Ултрамаратон Търново Ултра и през 2021-ва
Ултрамаратон Търново Ултра

Вече официално са обявени датите за провеждането на ултрамаратона Търново Ултра през 2021-ва година: 10.04 и 11.04.2021. Събитието отново ще предложи възможност за изява в две дисциплини: бягане и планинско колоездене. Състезанията в тях ще се състоят в два различни дни като по този начин най-универсалните участници биха могли да се включат и в двете.
Организаторите от Браун Тим споделиха, че очакват рекорден брой участници както в индивидуалните стартове, така и в така наречената корпоративна щафета. Пълните условия за участие в нея и в другите надпревари ще се появят скоро на официалния сайт на събитието.

Много скоро ще бъдат обявени и датите на съпътстващата програма с активности (без състезателен характер) като тя традиционно започва преди и завършва в деня след състезателната програма. Поканваме Ви още от сега да планирате престоят Ви във Велико Търново да продължи два, три или повече дни! По този начин ще имате време за всичко: и за разходка в старопрестолния град, и да почувствате неповторимата атмосфера на Търново Ултра 2021, и да участвате в съпътстващата програма с активности (без състезателен характер)!
А за резервация на нощувка в Велико Търново ни пишете своевременно на адрес booking@travel-plus.net или ни изпратете съобщение във фейсбук. Ние поддържаме контакти с повечето хотелиери и сме запознати с актуалните им условия.

Коментари

Вашият коментар