Съпътстваща програма на Трявна Ултра и през 2021-ва
23 км пешеходен преход

Гледаме с оптимизъм към 2021-ва и обявяваме от рано датите на съпътстващата програма на ултрамаратона Трявна Ултра: 15.07 до 20.07.2021. Съпътстващата програма включва активности без състезателен характер и тново ще започне преди и ще завърши в дните след състезателната програма. Поканваме Ви още от сега да планирате престоят Ви в Трявна да продължи три, четири или повече дни! По този начин ще имате време за всичко: и да почувствате неповторимата атмосфера на Трявна Ултра 2021, и да се потопите в магията на Балкана!
Много скоро ще обявим и конкретната програма като тя ще включва нови и вече станали традиционни активности като например ултра преход за скороходци, комбинирани приключения с велосипед и пеша, лек поход, пътешествие с каяк през ‘Малкото море’, велотурове за леко напреднали и напреднали, вкусен брънч, експедиция с влак и пеша през Природен парк „Българка”, триатлон за любители, най-романтичното село в България – Боженци, занаятчийска работилница и много други.
За резервация на нощувка в Трявна и региона ни пишете на адрес booking@travel-plus.net или ни изпратете съобщение във фейсбук. Ние поддържаме контакти с повечето хотелиери в района и сме запознати с актуалните условия. Ако обаче Вие самите сте харесали хотел или къща за гости, пишете ни, за да направим резервацията именно там! И в двата случая ще Ви предложим настаняване на преференциална цена и/или други предимства или бонуси.