Ултрамаратон Трявна Ултра и през 2021-ва

Вече официално са обявени датите за провеждането на ултрамаратона Трявна Ултра през 2021-ва година: 16 юли до 18 юли. Той е най-голямото спортно събитие в тази част на България, а от днес на сайта на проявата са отворени и регистрациите за състезанието.
Много скоро ще бъдат обявени и датите на съпътстващата програма с активности (без състезателен характер) като тя традиционно започва преди и завършва в дните след състезателната програма. Поканваме Ви още от сега да планирате престоят Ви в Трявна да продължи три, четири или повече дни! По този начин ще имате време за всичко: и да почувствате неповторимата атмосфера на Трявна Ултра 2021, и да се потопите в магията на Балкана!
За резервация на нощувка в Трявна и региона ни пишете на адрес booking@travel-plus.net или ни изпратете съобщение във фейсбук. Ние поддържаме контакти с повечето хотелиери в района и сме запознати с актуалните условия. Ако обаче Вие самите сте харесали хотел или къща за гости, пишете ни, за да направим резервацията именно там! И в двата случая ще Ви предложим настаняване на преференциална цена и/или други предимства или бонуси.

Коментари

Вашият коментар