Съпътстваща програма на Търново Ултра

wb bakery columns

12 души

6 спални

2 бани

квадратура: 174 м2

––––––
wb bakery columns html

12 души

6 спални

2 бани

квадратура: 174 м2

––––––
ultimate shortcodes

12 души

6 спални

2 бани

квадратура: 174 м2

––––––
ultimate shorcodes html

12 души

6 спални

2 бани

квадратура: 174 м2

––––––

В началото на юли се проведе петото издание на ултрамаратона Търново Ултра във Велико Търново. Eдна от многото новости тази година беше съпътстващата програма с активности без състезателен характер.
Вярно е, че основното събитие не можа да се състои на предварително определените дати през април. Вярно е също, че се оправдаха прогнозите за „тежка юлска жега“ и за много от състезателите това беше първият коментар след финала. Но също така е вярно, че нямаше сериозни инциденти по трасето, че въпреки изтощението и жегата състезателите масово финишираха с широки усмивки на лицата си! Казано с други думи, рискът с пренасрочването се оказа напълно оправдан, а организаторите заслужават единствено поздравления!
Съпътстващата програма се състоеше от общо пет планирани активности в три последователни дни – от 4.7 до 6.7.2020 включително. Интересно за отбелязване е, че интерес предизвикаха всички пет активности като най-значим беше той към две от тях: Малката ултра (14 км пешеходен преход) и Експедиция с влак и пеша (до Дряновския манастир и пещерата „Бачо Киро”). Включиха се гости от Варна, София, Бургас, Велико Търново, Габрово и дори от Великобритания. Всички те бяха изключително удовлетворени от участието си в програмите и отличната им организация.
До нови срещи, приятели! 🙂

Коментари

Вашият коментар