Карнавал в Габрово на 22. май (събота)
Карнавал в Габрово

На Карнавал в Габрово

Карнавал в Габрово отново ще има! Запазете датата 22. май или най-добре целия дълъг уикенд от 21. до 24. май! Очакваме Ви!
 

Реален Карнавал в нов формат

За разлика от миналата година, когато Габровският Карнавал се проведе онлайн, организаторите от община Габрово планират през 2021-ва Карнавал в Габрово да има в реален формат!
Предвид специфичната ситуация, наложена от епидемичната обстановка обаче, Карнавалното шествие няма да се осъществи по традиционния начин.
 

Карнавал „наобратно”

Вместо движещо се край зрителите шествие, организаторите са замислили Карнавалът в Габрово да се проведе „наобратно”. Това означава, че ще се движат зрителите, а шествието ще бъде стационарно. Как точно ще се случи това и дали ще има само едно или няколко стационарни шествия, остава да разберем! На този етап организаторите уверяват, че по този начин ще могат да бъдат спазени възможните ограничение, така че пред провеждането на Карнавала няма да има пречки!
 

Карнавална програма

Карнавалът в Габрово далеч не е само Карнавалното шествие, но специално тази година едва ли може да се очаква безкрайно богата на събития програма, нито пък че тя ще запълни цялата Карнавална седмица! Още от сега обаче се знае, че ще се проведе концерт на открито вечерта на 22. май! Очакваме имената на групите и изпълнителите, както и допълнителни подробности!
 

Активности и настаняване в Габрово и региона

Като местен туроператор ще Ви предложим най-добри условия за настаняване в Габрово и региона. Препоръчваме Ви да останете в нашия красив край минимум два или три дни, а защо не и повече!? Пишете ни с брой гости и какви са Вашите предпочитания – хотел или къща за гости!

Списъкът на организираните и препоръчвани от нас активности в периода около 22. май включва:

 
Очакваме Ви в Габрово и Балкана! 🙂