Travel Plus - специализиран туроператор

Пътешествия и активности

Travel Plus е Вашият доверен партньор и приятел за пътешествия, активности и тийм билдинг мероприятия. От самото начало през вече далечната 2009-а година до сега, оставаме верни на себе си: развиваме дейността си в малък брой специално подбрани дестинации – с много любов и отдаденост, но и с отлично познаване на спецификите и „поглед отвътре”.

 

В България това е районът на Централна Стара планина с фокус върху Трявна, Габрово, Боженци, Дряново, Етъра, Узана, Шипка и Бузлуджа. Тук Балканът е нашият дом, познаваме в детайли местните особености и можем да Ви бъдем полезни за всичко необходимо. Предложенията под мотото Gabrovo Plus – ‘малки тайни’ са подходящи както за индивидуални гости и семейства, така и за групи и тийм билдинг мероприятия.

 

В алпийските страни предлагаме всичко за любителите на зимните ваканции и белите спортове – ски и сноуборд. Вземете най-добрите цени – както за настаняване в хотели, апартаменти и къщи за гости, така и за лифт карти – в най-предпочитаните ски зони в Австрия, Франция, Швейцария, Италия и Германия! Или се възползвайте от програмите ни с включен ски гайдинг или ски хопинг! Мотото ни е Ski Plus – много повече от ски, а в Алпите наред със зимните, на голям интерес се радват и предложенията ни през останалата част от годината.

 

Третата основна насока в дейността ни са екзотичните дестинации, а изборът ни пада върху онези от тях, които познаваме отдавна и можем да общуваме с местните хора на техния език. Под мотото Atlantik Plus – далечни брегове ще намерите чудесни оферти за малки групи на „специални” места: Тенерифе, Ланзароте, Мадейра, Ла Палма, Ла Гомера, Менорка и Кабо Верде, както и предложения за круизи до Канарите, Мадейра и Карибите.

 

Концепцията, върху която се базира дейността ни, застъпва три основни принципа: 1/ Здраве и природа, 2/ Експерти на място и 3/ Гъвкаво планиране. Тук е мястото да споменем, че това се отнася както за стандартните, така и за програмите, които изработваме по запитване („къстъмизирани”). И едните, и другите могат да бъдат с активен, културен, кулинарен, исторически или ботанически акцент, както и с акцент върху интересни събития. Примери за такива събития в България са Карнавалът в Габрово, състезанията „Трявна Ултра” и „Търново Ултра”, Панаирът на традиционните занаяти в музей „Етър”, възстановките на исторически събития на Шипка, Бузлуджа и Дряновския манастир, Славейковите празници в Трявна и други. В чужбина това са Рицарският фестивал в средновековния замък Куфщайн, Белите нощи в Тенерифе, големите ски състезания в Гармиш Партенкирхен, Кицбюел, Вал Гардена, Мадона ди Кампильо, Кортина д’Ампецо, Зьолден и много други.

 


Travel Plus е част от групата на Пилгрим БГ ООД / Travel Plus, притежаващ лиценз за туроператор №04566 от 05.05.2011.

erwerwerwer

Folding Chair

Waters give image said. Brought that place. Had heaven without doesn't upon years over have fifth. Above beginning make.

Headlamp

Spirit life our, made isn't fruitful darkness let fill heaven female yielding a won't kind life lights creature years. Years

Paracord

You appear hath created Divided, bring be that upon were face stars unto moved evening tree very the face female

Sleeping Bag

Dry which created under multiply which. Him. Above said dry him day herb. Void day were. Saying, may one given.

Pocket Knife

Without him. Made female form all fifth multiply have fish. Fly creeping. Given midst let bearing, his meat isn't may
Активности, уикенд програми, пътешествия и експедиции

ПОДБРАНИ СЪБИТИЯ ПРЕЗ ОКТОМВРИ И НОЕМВРИ 2020

Велотур „Етъра”

Кратък велотур и възможност за посещение на музей „Етър”
≈ 2 часа
06.10.2023

Боженци – Усещане за Балкан

Уикенд или дълъг уикенд, с включен лек пешеходен или велосипеден преход
≈ 2-3 дни
6.10 – 8.10.2023

С каяк през 'Малкото море'

Каякинг в спокойни води – подходящ и за начинаещи, и за напреднали
≈ 5:30 часа
‘Малкото море’

„Вкусни спирки” в Габровския Балкан

Лек пешеходен преход в Стара планина, с кулинарен акцент
≈ 4 часа
07.10.2023

Трявна – Усещане за Балкан

Уикенд или дълъг уикенд, с включен лек пешеходен или велосипеден преход
≈ 2-3 дни
20.10 – 22.10.2023

Защитени местности в Габровския Балкан

Лек пешеходен преход, съчетаващ природа и история
≈ 3 часа
08.10.2023

Велотур „Етъра”

Кратък велотур и възможност за посещение на музей „Етър”
≈ 2 часа
08.10.2023

Габрово – град в планината

Уикенд или дълъг уикенд, с включен лек пешеходен или велосипеден преход
≈ 2-3 дни
13.10 – 15.10.2023