Ski Plus - Welcome to the Alps!

Ski Hopping

С включена ‘нощувка в планината’ и транспорт на багаж

от € 545.00

Ваканции в Алпите

Зимни ваканции в Алпите

Намаления на лифт карти и безплатен ски гайдинг

от € 245.00

Хотели в Алпите

Преференциални условия. Пакет Ski Plus: до – 60%

от € 30.00

Апартаменти и къщи в Алпите

Хотели в Алпите

Преференциални условия. Пакет Ski Plus: до – 60%

от € 16.00

Рицарски фестивал

Рицарски фестивал

Средновековен фестивал, замъци, ски и трекинг

от € 465.00

Ваканции в Алпите

Зимни ваканции в Алпите

Намаления на лифт карти и безплатен ски гайдинг

от € 245.00

Вашите предимства

 

Гарантирано най-добра цена
Гарантираме отлично качество на перфектна цена! Предлагаме гъвкави ценови модели, а нашите гости получават повече за парите си. Възползвайте се от до 40 % намаление от цените на лифт картите и до 60 % от цените на пакет Ski Plus!

 

Ваканции в Алпите и ски хопинг
Предлагаме както стандартни зимни и ски ваканции, така и ваканции от типа ски хопинг. Приемаме също запитвания за индивидуални аранжименти и за изработване на къстъмизирани програми с различна продължителност, със или без обучение по ски. Общото между всички тях са гъвкавото планиране и високата добавена стойност за нашите гости.

 

Експерти на място
Алпите са нашият дом от декември до април – вече повече от десет години. Нашите гидове „намират“ най-слабо натоварените писти и маршрути за фрирайд, и „уцелват“ подходящите атмосферни и снежни условия. Освен че са сертифициани ски инструктори, разполагат с актуална информация за събития и атракции както в зоната, така и в близките градчета и селца.

 

Сигурност
Още преди началото на ваканцията Ви ще предоставим информация за подходящата застрахователна защита. На място пък нашите представители (резиденти) общуват с местните хора на местния език: на немски, италиански, френски и отчасти ладински. Това се оказва особено ценно в случай на необходимост от медицинска и друга помощ.

Последни коментари

„Времето захладня и мислите за предстоящия ски-сезон се появиха и спомените от зимната вканция се върнаха. От Ski Plus се погрижиха организацията на ваканцията да бъде повече от чудесна, като се убедихме в предимството да има човек на място, който познава както условията за ски, така и местните забележителности, включително и къде са добрите заведения. Така открихме правилната кръчма за разни типични австрийски специалитети, тиролска вечер, в супер яка кръчма, в която като влязохме всички посетители ни поздравиха с дружно „Йоу“ и направо се потопихме в бирената атмосфера и местната музика. Имахме и специален повод – щерката празнуваше…“    Прочети повече!

Андрей Дамянов
Андрей Дамянов

„Ваканцията, организирана от Ski plus беше невероятна. Всичко беше перфектно от намирането на хотела, до последната минута на престоя ни в планината. Нямаше една минута, в която да се скучае. Лъчо благодаря ти за мини ski hopping-a през ски зоната, за това че ни показа най-най-хубавите писти за каране, за скритата хижа в планината с най-вкусния Kaiserschmarrn, за нощното парти на върха на планината и за всички останали прекрасни моменти, които ще оставя в тайна, за да може да погъделичкам любопитството на всеки, който прочете това. В Ski Plus отношението към гостите е не като към туристи, а като към приятели. По време…“    Прочети повече!

Преслава Диманова
Преслава Диманова
Всички права запазени от:     Travel Plus Bulgaria   ул.Рила 19,  BG-5300 Габрово,  travel@travel-plus.net   /   Travel Plus International A-6020 Innsbruck (Zentrum)   +43 681 81969112   /   E-38002 Sta. Cruz de Tenerife   +34 609 44232398