Alpii Austrieci
Местонахождение
Iarna 2021-22
Дата / Дати
Opțional
Времетраене

Mobilier modern și locație excelentă la 2 km de Nassfeld (Austria)

  • Parametrii: 6 dormitoare, 2 băi, 2 toalete, bucătărie, living
  • Bucătărie: complet mobilată, inclusiv mașină de spălat vase și cuptor
  • Durată: De sâmbătă la sâmbătă (7, 14 sau 21 de nopți)
  • Perioada: decembrie – aprilie
  • Garanția celui mai bun preț
  • Domeniul schiabil: Nassfeld
  • Skipass (opțional) cu livrare la adresă și % reducere*
  • Ghidaj de schi cu rezervare prealabilă (opțiune)

 

12 persoane

6 dormitoare

2 băi

suprafață: 174 m2

 

Descriere detaliată

…….
…..

 

* Skipass în Nasfeld

De regulă, în Austria, prețurile pentru abonamentele de telescaun nu sunt mici, iar Nasfeld nu face excepție. Cu toate acestea, raportul calitate-preț este foarte bun și vă putem oferi condiții preferențiale („cel mai bun preț“) în funcție de tipul și numărul de abonamente comandate. Pentru comoditatea dumneavoastră, abonamentele de telescaun vor fi livrate la adresa dumneavoastră și astfel veți economisi timp și bani.
Informații generale despre prețuri pot fi găsite aici, iar o hartă a zonei de schi poate fi găsită aici.

 

cel mai bun preț

livrare la adresa

dubă de schi / ski bus

ghidaj de schi

 

Ghidaj de schi

Această chalet poate fi rezervată ca atare, ca pachet cu un abonament de telescaun sau ca parte a unui aranjament complet de vacanță de iarnă.
Aranjamentele complete includ cazare, skipass și telecabină. Principalele avantaje ale acestora sunt garantarea celui mai bun preț, timpul economisit și posibilitatea de a vă întâlni cu reprezentantul nostru (ghid de schi) la fața locului. Recomandăm cu insistență ca cel puțin un reprezentant al grupului sau al familiei să participe la ghidajul de schi propus. În acest fel, veți afla multe despre zona de schi și despre întreaga regiune în doar câteva ore. Citiți detaliile aici.
Pe lângă obișnuitele ghidaje de schi de o jumătate de zi, oferim și ghidaje de schi prelungite în Nasfeld. Acesta vă va duce și în alte zone de schi, și fără nicio reducere la abonamentul de teleschi (valabil pentru sezonul de iarnă 2021-22).

Prețuri și condiții

Prețurile din tabel sunt valabile pentru închirierea întregului cort cu un număr maxim de 12 persoane. Durata obișnuită a închirierii este de 7, 14 sau 21 de nopți. Vă rugăm să rețineți că sosirea și plecarea trebuie să se facă într-o zi de sâmbătă.

perioadă de închiriere până la 10 persoane 11 persoane 12 persoane
12.12 – 19.12.2021 € 1000 € 1000 € 1000
19.12 – 26.12.2021 € 1000 € 1000 € 1000
02.01 – 09.01.2022 € 1000 € 1000 € 1000
09.01 – 16.01.2022 € 1000 € 1000 € 1000

Inclus în preț:

Închirierea întregului chalet (12 persoane)
Garanția celui mai bun preț
Toate cheltuielile generale
Curățare finală
Lenjerie
Prosoape de baie
Prosoape de mână
Prosoape de bucătărie
WiFi
Loc(uri) de parcare
Check-in (sosire): 16:00 – 19:00 ore
Check-out (plecare): 8:00 – 10:00 ore

Nu este inclus în preț:

Skipass
Taxa de stațiune
Asigurarea de anulare a călătoriei
Cheltuieli de salvare (schi sau snowboard)

 

Taxa de stațiune

Cuantumul așa-numitei taxe de stațiune (în unele locuri cunoscută sub numele de taxă turistică sau taxă de turism) variază între 1,50 și 2,50 euro. Acesta este stabilit printr-o decizie a autorităților municipale, în strânsă coordonare cu reprezentanți ai industriei locale de turism. Se percepe în funcție de numărul de nopți, de exemplu, 7 nopți x 1,50 EUR = 10,50 EUR. Doar copiii cu vârsta de până la 15 ani sunt scutiți de plata taxei de stațiune.

Valoarea exactă a taxei vă va fi comunicată în momentul confirmării cererii dumneavoastră. Acesta depinde de sezonul excursiei, de numărul și de vârsta participanților și se încadrează în intervalul de mai sus.

 

Depozit

După cum se obișnuiește în cazul acestui tip de cazare, la sosire se va solicita un avans. Vă rugăm să fiți pregătit să plătiți 300 de euro în numerar!
Garanția va fi rambursată în ziua plecării. Cu toate acestea, în cazul în care se constată lipsuri/deteriorări, proprietarul va reține depozitul parțial sau integral. În cazul în care suma se dovedește a fi insuficientă pentru a acoperi lipsurile/deteriorările în cauză, proprietarul are dreptul de a vă factura o sumă mai mare decât cea din depozit.
Vă rugăm să tratați șalul și obiectele cu grija unui bun administrator!

 

Rezervare și plată

Țineți cont de faptul că peste 60% dintre casele și hotelurile din Alpii austrieci sunt ocupate cu zece până la douăsprezece luni înainte de data călătoriei, iar aproximativ 15% chiar înainte! Din acest motiv, vă sfătuim să faceți rezervări cât mai devreme posibil. Pentru comoditatea clienților noștri și pentru a simplifica procesul, dezvoltăm în prezent propriul nostru sistem de rezervare. Între timp, însă, vă sugerăm să vă rezervați vacanța în trei sau patru pași simpli:

 

1

Trimiteți o cerere

Trimite o cerere la booking@travel-plus.net sau cu un mesaj pe Facebook. În cererea dumneavoastră, vă rugăm să specificați perioada (datele „de la / până la“ – sosire / plecare), adresa de e-mail și numărul de telefon. Vă rugăm să rețineți că atât sosirea, cât și plecarea trebuie să aibă loc într-o zi de sâmbătă.

 

2

Plătiți depozitul

Confirmarea cererii dumneavoastră și a contului bancar va fi trimisă în format electronic la adresa de e-mail pe care ați furnizat-o. Plătiți avansul în suma și la termenul menționat în e-mail! Puteți face acest lucru prin transfer bancar sau în numerar la sediul nostru. Odată ce plata este primită, veți primi o confirmare finală a rezervării.

 

3

Respectați termenele limită

Urmați instrucțiunile ulterioare și respectați termenele limită: plata integrală a soldului, încheierea unei asigurări de anulare a călătoriei (recomandată) etc. După ce ați plătit întreaga sumă, vă vom trimite informații suplimentare, inclusiv adresa exactă, opțiunile de călătorie etc.

 

4

Solicitați un skipass

Prețurile pentru abonamentele de telescaun din Nasfeld nu sunt mici, dar raportul calitate-preț este foarte bun și vă putem oferi condiții preferențiale („cel mai bun preț“) în funcție de tipul și numărul de abonamente comandate. Pentru comoditatea dumneavoastră, abonamentele de telescaun vor fi livrate la adresa dumneavoastră și astfel veți economisi timp și bani. Informații generale despre prețuri pot fi găsite aici, iar întrebările pot fi trimise la ski.pass@travel-plus.net sau prin mesaj pe Facebook.

Schi în Nasfeld

Schi în Nasfeld
Nasfeld este una dintre cele mai mari zone de schi din Alpii austrieci și nu este o coincidență faptul că este promovată ca făcând parte din Top 10 din Austria și ca fiind cea mai mare zonă de schi din Carintia. Dintre toate zonele de schi pe care le recomandăm necondiționat, Nasfeld este cea mai apropiată de Bulgaria. Aici, întreaga paletă de sporturi de zăpadă și atracții este oferită pe fundalul unui peisaj alpin uimitor. Nu numai schiul și snowboardingul sunt foarte apreciate de oaspeții noștri, ci și toate celelalte plăceri de iarnă. Și totuși – cireașa de pe tort sunt minunatele oportunități de heli-schi (heli-schi și heli-boarding).
Detalii despre destinație, o descriere și o hartă a zonei de schi Nasfeld pot fi găsite aici.

 

Schi

Snowboard

Austria

Must See

Evaluare și revizuiri

„Turismul este făcut de oameni pentru oameni!“ a fost principiul de bază al afacerii noastre din 2009. De la început și până în prezent, am rămas fideli nouă înșine: dezvoltăm destinații special selectate – cu dragoste și dedicare, dar și cu o cunoaștere excelentă a specificului și cu o „viziune din interior“. În ceea ce privește cazarea oferită, fiți siguri că am făcut cercetări minuțioase, iar feedback-ul oaspeților noștri este atât o dovadă, cât și o apreciere a muncii noastre.

În plus, vă oferim o garanție a celui mai bun preț și posibilitatea de a consulta recenziile despre activitățile noastre din Alpi, precum și secțiunile de comentarii de pe Google și de pe pagina noastră dedicată de Facebook Ski Plus.

5.0 / 5

4.9 / 5

5.0 / 5

4.95 / 5