Спирка Бачо Киро – график на БДЖ
Сигнал към БДЖ – входящ номер

График за движение на влаковете (ГДВ) от декември 2022

Съгласно актуалния график, който влезе в сила на 11.12.2022 год, спиранията на четири влака на жп спирка Бачо Киро (Дряновски манастир) отпадат. Това са влакове 464, 465 и 4640, 4641.

 

Жп спирка Бачо Киро

Жп спирка Бачо Киро се намира недалеч от Дряновския манастир. Така тук имаме уникално съчетание на една от основните железопътни линии в България, разнообразни природни дадености, богата история, възможности за пешеходен, активен, религиозен, културно-исторически и други форми на туризъм.

Локацията на спирката предполага, че това съчетание може да бъде използвано пълноценно и от местните, и от гостите на региона. При това без ни най-малка необходимост да се ползва транспорт, различен от железопътния. С новото разписание на БДЖ обаче това е много силно затруднено.

 

Сигнал до БДЖ – Пътнически превози

Сигналът е подаден от името на „Дестинация Четири сезона”. Тази организация има различни цели, а една от най-важните е насърчаването на използването на устойчиви форми на транспорт и туризъм, каквито са железопътният, пешеходният, велосипедният и други. Ако желаете да подкрепите дейността на „Дестинация Четири сезона”, следете обявленията или се свържете директно с организацията!

 

Снимки: Дестинация Четири сезона