Узана Поляна Фест 2022
Узана Поляна Фест

Спомняте ли си за Узана Поляна Фест?

Сигурно си спомняте за екологичния фестивал на голямата узанска поляна!? За чудесното лятно настроение, за вечерните концерти, за изпълнители като Оратница, Керана и космонавтите, Стенли, Остава, Тъпани и гайди, и много, много други? Или пък за интересните лекции и уъркшопи на екологична тематика, за голямата пещ и дъхавия хляб с квас?

За някои спомените от този весел и поучителен фестивал в Габровския Балкан са все така живи, за други може би вече са поизбледнели. Добрата новина е, че фестивалът се завръща – от 22.07.2022 (петък) до 24.07.2022 (неделя). Трите фестивални дни ще бъдат изпълнени със събития, а програмата може да разгледате тук.

 

И още добри новини…

Тази година е обявена специална програма – Активни дни около Узана Поляна Фест. С нея каним гостите и изложителите на Узана Поляна Фест да пристигнат преди началото, и да останат тук след приключването на фестивала!
Но добрите новини не спират до тук, а следват още и още… Че фестивалът ще бъде с вход свободен, че ще имате възможност да пътувате от Габрово до Узана с извънредни автобуси (които се движат на метан и са екологични), че в двете концертни вечери на голямата сцена ще стъпят групи като Тригайда, Булгара, Ritmos Negros и още други (отново безплатно), че се очакват повече от сто изложители, че ще бъдат представени множество нови природосъобразни идеи…
Списъкът с добри новини е дълъг, а приятните изненади са гарантирани!

 

Активности на Узана, в Габрово и Балкана

Препоръчваме да останете в нашия красив край извън времевия контекст на Узана Поляна Фест – още два или три дни, а защо не и повече!? Каква по-добра възможност от тази, за да планирате Вашата мини ваканция в Стара планина! Ето само някои от предстоящите в този период мероприятия:

Очакваме Ви! 🙂

 

Снимки: Travel Plus – специализиран туроператор и Дамян Петков