„Стара Трявна” – традиции и занаяти
Трявна – традиции и занаяти

Разнообразие от впечатления и сръчности в Трявна

С най-голямо удоволствие Ви представяме нашата програма „Стара Трявна” – традиции и занаяти, с начало и край в самия център на Трявна.
Общата продължителност е около три часа, а в програмата могат да се включат всички, които имат интерес да научат повече и да изпитат сръчността си в два от традиционните за Трявна занаяти – дърворезбата и зографисването (рисуването).
 
Желаете да участвате!? За подробности и записване кликнете върху този линк!
 
 

Трявна – традиции и занаяти

Малкият град в полите на Стара планина от векове е прочут със своите майстори – марангози, зографи и дюлгери. Но това далеч не е всичко! Много са любопитните традиции в градеца, а още по-интересното е, че някои от тях продължават да са живи и в наши дни.
С участието си в програмата ще усетите различни аспекти от живота в полите на Балкана и ще преминете през вековете, за да се озовете отново в настоящето! В Трявна, както никъде другаде, се преплитат традиции и занаяти, история и природа, минало и настояще…

 

Цена и записване

Таксата за участие е 37 лв, а записването се осъществява с е-мейл на адрес travel.plus@abv.bg. Между април и октомври провеждаме програмата всеки четвъртък, а по запитване и в другите дни от седмицата, при наличие на достатъчно участници. Tаксата включва:

  • подготовка и логистика
  • участие в творческа работилница
  • ръчно изделие – подарък
  • дегустация на местен специалитет
  • входна такса
  • пешеходна разходка в стара Трявна
  • придружаващ екип

 

най-добра цена
творческа работилница
подарък
кулинарен акцент
стара Трявна
придружаващ екип
 

Препоръки

„Стара Трявна” – традиции и занаяти е подходящo предложение както за индивидуални гости и семейства, така и за малки групи или като модул в тийм билдинг програми (team building). За групи може да бъде проведен и в различни от обявените дни, през цялата година.

Препоръчваме Ви да участвате и в други активности от програмата, както и да останете в нашия красив край два, три или повече дни. Имайте предвид, че програмата на Gabrovo Plus обхваща петдесет и три активности, както и единадесет уикенд програми и експедиции. Освен тях организираме „къстъмизирани” програми, тийм билдинг мероприятия, нощувки, транспорт и други.
 

53 активности

12 експедиции

хотели

къщи за гости

 
Посетете нашия красив край и през зимата! Трявна и Балканът предлагат чудесни условия за снежни приключения, преходи със снегоходки и най-добрата писта за ски и сноуборд в Стара планина.
Очакваме Ви! 🙂

 
 
Снимки: Travel Plus – специализиран туроператор