Гореща ли е „горещата” оферта за ски в Банско?
Bansko_kabina_dezinfekciya

От Юлен АД публикуваха част от ценовата си политика за предстоящия зимен сезон 2020-2021. Става въпрос за ранните цени на сезонните лифт карти в ски зоната над Банско, които важат до 30.11.2020. Цената на лифт картата за възрастни е 1300 лв (важи до края на месеца), предлагат се и лифт карти с намаления: за деца до 12-годишна възраст например цената е 1100 лв. (Пълния текст и връзка към новината ще намерите по-долу).

До този момент коментарите на потенциалните ползватели на ски зоната са изцяло негативни. „Гореща” ли е тази оферта в действителност, макар и да е рекламирана по този начин от зимния ни курорт!? Едва ли…

На първо място липсва информация за планираната продължителност на зимния сезон. Съгласете се, че не звучи сериозно да се предлага цена на услуга, чиито общи параметри (начало и край) не са споменати!
На второ място липсва информация за стандартната цена на въпросната услуга. Само можем да гадаем на какво се дължи този пропуск, но факт е, че обявените цени са валидни при покупка на лифт карти за ски зоната в Банско до края на този месец. За потенциалните купувачи би било полезно да са запознати и с цените след 01.12.2020, за да могат да вземат информирано решение. Тук е мястото да посочим, че сегашните цени са на нивото от миналата година. Вземаме за пример сезонната лифт карта за възрастен, която и тогава е струвала 1300 лв („ранни цени”), а стандартната ѝ цена е била 1500 лв. Това прави отстъпка в размер на 13.3 %, но дали тя ще бъде такава и за предстоящия сезон?
Именно несигурността по отношение на сезон Зима 2020-21 и обявената от Юлен АД „компенсация” (важи за закупилите сезонни лифт карти за сезон Зима 2019-20, които ще закупят сезонни карти и за предстоящата Зима 2020-21) са причина за многото негативни коментари. Прави впечатление, че значителна част от тях са на английски, а ние ще се ограничим да публикуваме тези, които могат да послужат като обобщение:
/ „Дълго мислихме и го измислихме – елате лятото да практикувате безплатно зимни спортове…”
/ „Тотално неадекватни решения! С тези шалчета просто ни съсипахте!!! Това си е жива подигравка! Освен че няма никаква компенсация за туенти, а обещахте при направено изрично запитване по този въпрос, няма и дори прехвърляне на неизразходените от миналата година пускания…”
/ „Офертата Ви е толкова гореща, че никой няма да я докосне…”
/ „Абе не ви ли прави впечатление, че няма нито един положителен отзив на „компенсацията” ви??? И това тъпо и заядливо отговаряне на хората, които всъщност ви дават полезна за вас информация е ПР дъно. Не знам кой списва тоя профил, но отказва дори и колебаещите се да ползват услугите ви”.
/ “Very poor customer service to say the least. Is giving a free gondola ride in Summer your idea of giving something? I don’t think so.”
/ “How about giving those who were short changed some incentive to come back, like a reduced price for the equivalent tickets that they couldn’t use?”
/ “Definitely not buying a pass…would’ve been my fourth year in a row. Really sad that this is what you consider a “hot offer”
/ “Perhaps unanswered questions need to be directed to the owner of Ulen …Marc Girardelli. I am sure he has a good perspective.”

Въпреки негативните коментари, бихме искали да вярваме, че в бъдещ момент ще имаме основания да включим и Банско в нашите предложения за лифт карти и настаняване на преференциални цени (в хотели и апартаменти), както и за цялостна организация на ски ваканции с включен ски гайдинг. А до тогава в рубриката за отзиви можете да разгледате коментари за организирани от нас програми за ски в Алпите.

Снимка: Bansko Winter Resort
 
 

Пълен текст на новината, публикувана на сайта на ски зоната с център гр. Банско:

Промоционални цени за сезонни карти 2020/2021 и компенсации

Уважаеми гости на Банско!

В края на миналата зима преустановихме работа по независещи нито от вас, нито от нас причини.
Тогава обещахме, че в началото на следващия зимен сезон ще предложим компенсация. Дълго мислихме каква да бъде тя и накрая решихме следното:
Всички притежатели на сезонни и фамилни карти за 2019/2020, които сега закупят отново такива за 2020/2021, ще могат да ползват с тях съоръженията в Банско и през лятото на 2021 година! Както знаете, Банско се утвърждава като целогодишен курорт и това ще даде възможност на нашите гости да се насладят на красивата природа на Пирин през всички сезони.
Освен това всеки, който закупи сезонна карта, фамилна карта или карта Bansko Twenty ще получи специален комплимент – брандиран шал тип buff! Този аксесоар ще помогне да предпазите Вашите уста и нос от студ и вируси, съгласно актуалните разпоредби.

От 02.11.2020 до 30.11.2020 (вкл.) отново можете да закупите сезонни карти от касите на Юлен АД и в магазин Макс Спорт в София на следните промоционални цени:
За възрастни – 1300 лв.
За студенти, ученици и пенсионери до 75 г. (вкл.) – 1200 лв.
За деца от 7 до 12 год. (вкл.) – 1100 лв.

Освен това можете да се възползвате по всяко време и от изгодните фамилни сезонни карти на следните цени:
2 родители и едно дете до 16 год. (вкл.) – 3000 лв.
2 родители и две деца до 16 год. (вкл.) – 4000 лв.
2 родители и три деца до 16 год. (вкл.) – 5000 лв.
2 родители и четири деца до 16 год. (вкл.) – 6000 лв.
2 родители и пет деца до 16 год. (вкл.) – 7000 лв.

Картите Банско – Туенти също могат да бъдат закупени от 02.11.2020 на следните цени:
Възрастни – 900 лв.
Студенти, ученици и пенсионери до 75 г. (вкл.) – 850 лв.
Деца от 7 до 12 год. (вкл.) – 800 лв.
Деца до 7 год. и възрастни над 75 год. – 20 лв.

Благодарим ви, че оставате наши лоялни клиенти и ви очакваме!
Екипът на Юлен АД

Линк към новината на сайта на ски зоната с център гр. Банско:
Промоционални цени за сезонни карти 2020/2021 и компенсации

Коментари

09.11.2020
[…] на тема Банско можете да прочетете под заглавие: Гореща ли е „горещата” оферта за ски в Банско?, но на това място бихме искали да пожелаем успех и на […]
18.11.2020
[…] до момента цени на лифт картите в Боровец и в Банско. А ние се надяваме, че вбъдеще ще имаме основание да […]
25.11.2020
[…] по темата можете да прочетете тук и в секцията с новини на сайта на ски […]