Собствен велосипед или под наем

Всички нива на трудност

Предложенията варират от леки разходки по малко натоварени пътчета до офроуд за напреднали, а предвид невероятното разнообразие на маршрути и варианти, Габровският Балкан е подходяща дестинация за всички, които умеят да карат колело!
Открийте ‘малките тайни’ на Балкана – на място, където природа и история представляват едно цяло! Тук старопланинските пътчета и пътеки ще Ви отведат до местността Узана и Географския Център на България, до Трявна, Габрово, Боженци, Шипка, Бузлуджа, Етъра, Соколския манастир, Дряновския манастир, Люляците, Природен парк „Българка” и още много интересни места. Ако имате собствен велосипед, носете го със себе си! Ако ли не, информирайте своевременно и ще Ви бъде оказано съдействие за наемане на велосипед на преференциална цена! Велосипедните турове и разходки обхващат всички нива на трудност – от начинаещи до напреднали и експерти – и се предлагат на предварително обявени дати или по запитване.
Препоръчваме Ви да участвате в повече от една активност и да останете в нашия красив край два, три или повече дни. За резервация в хотел или къща за гости ни пишете на адрес booking@travel-plus.net. Ние поддържаме контакти с повечето хотелиери в района и сме запознати с актуалните условия. Ако обаче Вие самите сте харесали хотел или къща за гости, пишете ни, за да направим резервацията именно там! И в двата случая ще Ви предложим настаняване на преференциална цена и/или други предимства или бонуси.