Travel Plus - специализиран туроператор

Пътешествия и активности

Travel Plus е Вашият доверен партньор и приятел за пътешествия, активности и тийм билдинг мероприятия. От самото начало през вече далечната 2009-а година до сега, оставаме верни на себе си: развиваме дейността си в малък брой специално подбрани дестинации – с много любов и отдаденост, но и с отлично познаване на спецификите и „поглед отвътре”.

 

В България това е районът на Централна Стара планина с фокус върху Трявна, Габрово, Боженци, Дряново, Етъра, Узана, Шипка и Бузлуджа. Тук Балканът е нашият дом, познаваме в детайли местните особености и можем да Ви бъдем полезни за всичко необходимо. Предложенията под мотото Gabrovo Plus – ‘малки тайни’ са подходящи както за индивидуални гости и семейства, така и за групи и тийм билдинг мероприятия.

 

В алпийските страни предлагаме всичко за любителите на зимните ваканции и белите спортове – ски и сноуборд. Вземете най-добрите цени – както за настаняване в хотели, апартаменти и къщи за гости, така и за лифт карти – в най-предпочитаните ски зони в Австрия, Франция, Швейцария, Италия и Германия! Или се възползвайте от програмите ни с включен ски гайдинг или ски хопинг! Мотото ни е Ski Plus – много повече от ски, а в Алпите наред със зимните, на голям интерес се радват и предложенията ни през останалата част от годината.

 

Третата основна насока в дейността ни са екзотичните дестинации, а изборът ни пада върху онези от тях, които познаваме отдавна и можем да общуваме с местните хора на техния език. Под мотото Atlantik Plus – далечни брегове ще намерите чудесни оферти за малки групи на „специални” места: Тенерифе, Ланзароте, Мадейра, Ла Палма, Ла Гомера, Менорка и Кабо Верде, както и предложения за круизи до Канарите, Мадейра и Карибите.

 

Концепцията, върху която се базира дейността ни, застъпва три основни принципа: 1/ Здраве и природа, 2/ Експерти на място и 3/ Гъвкаво планиране. Тук е мястото да споменем, че това се отнася както за стандартните, така и за програмите, които изработваме по запитване („къстъмизирани”). И едните, и другите могат да бъдат с активен, културен, кулинарен, исторически или ботанически акцент, както и с акцент върху интересни събития. Примери за такива събития в България са Карнавалът в Габрово, състезанията „Трявна Ултра” и „Търново Ултра”, Панаирът на традиционните занаяти в музей „Етър”, възстановките на исторически събития на Шипка, Бузлуджа и Дряновския манастир, Славейковите празници в Трявна и други. В чужбина това са Рицарският фестивал в средновековния замък Куфщайн, Белите нощи в Тенерифе, големите ски състезания в Гармиш Партенкирхен, Кицбюел, Вал Гардена, Мадона ди Кампильо, Кортина д’Ампецо, Зьолден и много други.

 


Travel Plus е част от групата на Пилгрим БГ ООД / Travel Plus, притежаващ лиценз за туроператор №04566 от 05.05.2011.

Активности, уикенд програми, пътешествия и експедиции

ПОДБРАНИ СЪБИТИЯ ПРЕЗ ОКТОМВРИ И НОЕМВРИ 2020

Велотур „Етъра”

Кратък велотур и възможност за посещение на музей „Етър”
≈ 2 часа
26.10.2020

Боженци - Усещане за Балкан

Уикенд или дълъг уикенд, с включена лека активност
≈ 2-3 дни
06.11 – 08.11.2020

С каяк през 'Малкото море'

Каякинг в спокойни води - подходящ и за начинаещи, и за напреднали
≈ 5:30 часа
‘Малкото море’

„Вкусни спирки” в Габровския Балкан

Лек пешеходен преход в Стара планина, с кулинарен акцент
≈ 4 часа
31.10.2020

Трявна - Усещане за Балкан

Уикенд или дълъг уикенд, с включена лека активност
≈ 2-3 дни
30.10 – 01.11.2020

Защитени местности в Габровския Балкан

Лек пешеходен преход, съчетаващ природа и история
≈ 3 часа
26.10.2020

Велотур „Етъра”

Кратък велотур и възможност за посещение на музей „Етър”
≈ 2 часа
01.11.2020

Шипка и Бузлуджа (с велосипед)

Велосипедна обиколка в Стара планина със средна трудност
≈ 4 часа
01.11.2020

Габрово - град в планината

Уикенд или дълъг уикенд, с включена лека активност
≈ 2-3 дни
13.11 – 15.11.2020