≈ 2:30 часа
Времетраене
Стара планина
Местонахождение

Активност със или без състезателен характер, включва кратко обучение

   • Начало и край: според допълнителна уговорка
   • Всеки четвъртък и петък – с предварително записване
   • В останалите дни от седмицата: с предварителна заявка
   • Записването се осъществява на адрес travel.plus@abv.bg

 

#

Със или без състезателен характер

Тази активност е подходяща за средно големи групи или като модул в тийм билдинг програми и може да бъде предложена със или без състезателен характер. Представлява нестандартен начин за опознаване на някои от най-интересните места около Габрово, в това число Дряновския манастир, прохода Шипка, Боженската гора и други. В зависимост от предпочитанията, могат да бъдат подготвени маршрути с различна степен на трудност, да се добавят логически задачи и бонус/малус елементи: водни точки, балони, скрити и открити точки и т.н.

 

#

Изисквания и препоръки

Добрата физическа форма е предпоставка за успешно участие, без да са необходими предварителни умения. Силно препоръчително е да се носят затворени обувки с дебела подметка, както и туристически панталони с дълъг крачол или клин.

#

Дни и място на провеждане

   • Между април и октомври: всеки четвъртък и петък
   • Тип и времетраене: активност, с продължителност 2 до 2:30 часа
   • Започва в: 9:30 и 14:00 часа̀
   • Начало и край: според допълнителна уговорка

 

#

Допълнителна информация

   • Приемат се заявки и за различни от обявените дни и часове, както и за периода ноември – март.
   • Транспорт: при необходимост от съдействие за транспорт до началната или от крайната точка, моля уведомете своевременно на travel.plus@abv.bg

 

#

Препоръка

Това приключение е подходящо както за индивидуални гости и семейства, така и за малки групи или като модул в тийм билдинг програми (team building). Препоръчваме Ви да участвате и в други активности от програмата, и да останете в нашия красив край два, три или повече дни. Имайте предвид, че програмата на Gabrovo Plus обхваща петдесет и три активности, както и единадесет уикенд програми и експедиции. Освен тях организираме „къстъмизирани” програми, тийм билдинг мероприятия, нощувки, транспорт и други.

 

#

Нощувки

За резервация в хотел или къща за гости ни пишете на адрес booking@travel-plus.net. Ние поддържаме контакти с повечето хотелиери в района и сме запознати с актуалните условия. Ако обаче Вие самите сте харесали хотел или къща за гости, пишете ни, за да направим резервацията именно там. И в двата случая ще Ви предложим настаняване на преференциална цена и/или други предимства или бонуси.

 

#

Записване

Навременното записване спомага за гладката организация, а наличието на достатъчно участници е необходимо условие за провеждане на мероприятието. Записването се осъществява с е-мейл на адрес travel.plus@abv.bg, с посочване на следните данни:

   • име и фамилия, възраст
   • брой участници
   • телефон и е-мейл за връзка

След потвърждаване на мероприятието за конкретна дата, участниците ще получат допълнителна информация, в това число за начините на плащане, сборния пункт и т.н.

#

Специализирано оборудване

Организаторът предоставя необходимото специализирано оборудване: карти, компаси и контролни знаци. В зависимост от предпочитанията, могат да бъдат подготвени маршрути с различна степен на трудност, да се добавят логически задачи и бонус/малус елементи: водни точки, балони, скрити и открити точки и т.н.

 

#

Физическа форма

Добрата физическа форма е предпоставка за успешно участие, без да са необходими предварителни умения. Силно препоръчително е да се носят затворени обувки с дебела подметка.

#

Такса участие

Таксата за участие е 16 лв. Навременното записване спомага за гладката организация, а наличието на достатъчно участници е необходимо условие за провеждане на мероприятието.

 

#

Записване

Записването се осъществява с е-мейл на адрес travel.plus@abv.bg, с посочване на следните данни:

   • име и фамилия, възраст
   • брой участници
   • телефон и е-мейл за връзка