M2M (Made-To-Measure) 

Програмите от типа М2М (Made-To-Measure) можем да опишем като изготвени „по заявка“ или да използваме налагащия се напоследък термин „къстъмизирани“.

За да резервирате къстъмизирана зимна ваканция, ни изправете запитване възможно най-рано! Задайте точни параметри като: брой участници, бюджет, изисквания по отношение на настаняването, ниво на умения в карането на ски (сноуборд) и т.н. Дайте ни възможно най-много релевантна информация, за да погледнем на заданието през Вашите очи! Огромният ни опит ще ни помогне да изготвим предложение, което напълно да удовлетвори Вашите изисквания!

Зимна ваканция в Алпите 

Алпите са като море. „Гмуркаш се в тях и плуваш дни наред… И искаш усещането за лекота никога да не свърши…“ А когато си тръгваш, те обхваща лека тъга, но си казваш: „До следващия път!“

Период

Период на провеждане 

Във визитката си имаме изпълнени програми още през октомври-ноември, както и в средата на май. С други думи, можем да Ви предложим зимна ваканция през по-голямата част от годината. Съветваме Ви обаче да избягвате седмиците непосредствено преди и след Нова Година, а за месеците от януари до април е решаващо да изпратите заявката си достатъчно рано.

Особено подходящ е периодът между края на ноември – началото на декември и Коледа. Тогава пистите и зоните са малко натоварени, а места за настаняване могат да бъдат резервирани краткосрочно и на по-достъпни цени. Сигурно сте чували скиорската максима, че декемврийският сняг е най-лекият, а декемврийското слънце е ниско и не го топи. През декември (преди Коледа) снежните условия остават практически непроменени през целия ден.

Преференции

Цена/качество 

Нашата цел е да осигурим оптималното съотношение цена/качество. Затова Ви предлагаме гъвкави модели, а Вие изберете най-подходящия за Вас:

  • начин на придвижване – със самолет, за да спестите пари и време или с личен автомобил
  • тип на настаняване – например в хотел, семеен хотел, B&B, апартамент с възможност за ползване на кухня, алпийска хижа и т.н.
  • брой нощувки – по Ваш избор
  • брой дни, в които карате ски – по Ваш избор
  • „Пакет Ski Plus“ със специално намаление от 50 % (ползвайте промоционален код AAWIM2AA11.SP.1718)
Adventszeit

Седмиците преди Коледа (Adventszeit

Освен безспорните предимства по отношение на чисто скиорското изживяване, четирите седмици преди Коледа (така нареченият Adventszeit) носят със себе си едно особено настроение. Тогава отварят врати традиционните Коледни базари, а в програмата им намират място концерти на открито, романтични разходки и светлинни спектакли… Където и да отидете, в градове или селца, ще почувствате една особена, празнична мистерия. Тя сякаш се проявява най-силно след падане на мрак, когато камбанен звън огласява улички и площади. В такава обстановка са по-вкусни и греяното вино, и традиционните коледни сладкиши, и джинджифиловите бисквити, и, и, и…

Пътуване

Пътни разходи 

Практиката показва, че и разходите за път са строго индивидуални. Ако пътувате с автомобил, освен горивото и амортизациите, калкулирайте и пътните такси:

  • При пътуване през Сърбия и Унгария – €39.00/лек автомобил
  • При пътуване презСърбия, Хърватска и Словения – €126.50/лек автомобил

Със самолет (14)

 

Ако предпочитате да пътувате със самолет, можем да Ви съдействаме за организирането на трансфер от и до избраното от Вас летище – например Инсбрук или Мюнхен. Изпратете запитване възможо най-рано!

Пакет Ski Plus

Ski Plus – „Много повече от ски“

При резервиране на тази програма имате право на специално намаление от 50% при закупуване на „Пакет Ski Plus“. По този начин заплащате само € 37.50, а цената за групи е по договаряне. За подробности и проверка на наличности ни пишете с кратък е-мейл на адрес travel.plus@abv.bg с точния брой на участниците, цитирайки промоционален код AAWIM2AA11.SP.1718. В отговор ще получите потвърждение и актуална обвързваща информация за съдържанието на програмата.

Общи условия

Общи положения

„Пакет Ski Plus“ започва с покана за информационна среща с наш представител (резидент), който познава отлично района и говори свободно немски език. На нея ще научите за отстъпки при закупуването на лифт карти (до 40%), за интересни обекти, събития и атракции не само в зоната, но и извън нея – в близките градчета и селца.

Ще имате възможност да участвате в ски гайдинг (без допълнително заплащане). Така в рамките на само няколко часа ще „намерите“ най-слабо натоварените писти и маршрути и ще „уцелите“ най-подходящите атмосферни и снежни условия.

Всички, които имат достатъчно сили, могат да се вкючат в апре-ски събитията.  Ето примери за най-харесваните от нашите гости: музикални сбирки и кулинарни вечери, парти в ледения град, средновековни замъци, Коледни базари, светлинни спектакли, концерти на открито, романтични разходки, водни и спортни атракции, шоудемонстрации на ски-инструктори и ски-акробати, посещения в семейни пивоварни, типични занаятчийски и кулинарни производства, спа-комплекси, вечерно каране на шейни по специално подготвени и осветени писти, патронни празници и забави, хокейни мачове, конни надбягвания на сняг, снежно поло, състезания с шейни теглени от кучешки впрягове, Карнавални мероприятия и традиционни шествия, и много други.

 

Благодарим Ви за доверието!

Радваме се, че сте избрали нас и нашите програми – експедиции, активности и почивки. Всеки гост има шанс да спечели една от многото атрактивни награди – безплатно участие и намаления за бъдещи събития, ски курс за начинаещи и напредващи, сувенири и кулинарни произведения от Канарските острови, Мадейра, Тирол или Стара планина.

„Пакет Ski Plus“, от своя страна, увеличава шансовете Ви за големите награди – десетдневна активна (трекинг) ваканция на Тенерифе или фристайл круиз до Канарските острови и Мадейра.

Записване

Записване и резервация 

Датите в календара са ограничени и затова ще Ви помолим да се свържете с нас възможно най-скоро. Пишете ни с e-мейл на адрес travel.plus@abv.bg като споменете точния брой участници и ни оставите телефон за връзка. Ако предпочитате, използвайте нашата форма за записване.

След потвърждение на резервацията Ви е нужно да бъде преведено 25% капаро. Останалата част от сумата е дължима при пристигането в съответната дестинация.