Апартаменти и къщи в Алпите

Booking Plus – Be Smart!

Под това мото организираме ваканции и осигуряваме настаняване в апартаменти и къщи в Австрия, Италия, Германия, Швейцария, Франция и дори в Словения и Лихтенщайн, още от 2004 година.

Поканваме Ви да изберете един от предложените или да резервирате чрез нас произволен обект, който преди това сте намерили в интернет. Ние Ви гарантираме не само най-добрата цена, но и получавате пакет от предложения, отсъпки и услуги, от които можете да се възползвате по време на самия престой или на по-късен етап.

  • Апартаменти и къщи в Австрия
  • Апартаменти и къщи в Италия
  • Апартаменти и къщи в Германия
  • Апартаменти и къщи в Швейцария
  • Апартаменти и къщи във Франция
  • Апартаменти и къщи в Словения
  • Произволен обект, който сте намерили в интернет

Често задавани въпроси 

Можем ли да резервираме чрез Вас обект извън посочения списък?

Да, разбира се. Няма ограничения нито за вида, нито за конкретния обект. Единственото условие е да бъде представен в интернет със собствен сайт или в портал за резервации като booking и други.

Изпратете ни кратък е-мейл на адрес travel.plus@abv.bg с подробности и най-ниската видяна от Вас цена. Най-удачно е да ни изпратите скрийншот, от който да стават ясни всички подробности: брой гости, брой нощувки, крайна цена и какво е включено в нея, вид и категория на помещението, допълнителни условия.

В рамките на няколко часа ще потвърдим резервацията Ви. Ако не получите отговор от нас до края на работния ден, моля препратете ни първоначалното си писмо! Желателно е да добавите телефонен номер, за да се свържем с Вас при необходимост.

Какви са начините на плащане и дължа ли капаро?

По правило дължите капаро непосредствено или в срок до три работни дни след осъществяването на резервацията в размер на 10 до 30% от цената. Капарото се превежда по банков път, а останалата част от сумата е дължима при напускане на хотела и може да бъде платена или в брой, или с карта. Допустимо е също пълно предплащане на заявените услуги.

Възможни са изключения от горното в унисон с търговската политика на някои хотели. В такъв случай ще бъдете уведомен(а) своевременно.

Към кого е насочено плащането и сигурен ли е процесът?

Абсолютно сигурен. Плащането се осъществява или към съответния хотел, или към Пилгрим БГ ООД. Пилгрим БГ, с регистрационен номер 04566 и лиценз за туроператорска дейност от 2009 година, изпълнява всички изисквания на българското законодателство и развива дейност в страната и чужбина, както като приемащ (инкъминг), така и като изпращащ (аутгоинг) оператор.

Какво представлява "Пакет Бонус"?

Това е абсолютно безплатен пакет от предложения, отстъпки и услуги, които получавате автоматично и от които можете да се възползвате по време на самия престой или на по-късен етап. Точното съдържание зависи от конкретната локация на Вашето настаняване.

Пример за „Пакет Бонус“ при резервация на хотел в Алпите можете да видите тук.

Освен това всеки гост има шанс да спечели една от годишните ни награди – безплатно участие и намаления за бъдещи събития, ски курс за начинаещи и напредващи, сувенири и кулинарни произведения от Канарските острови, Мадейра, Тирол или Стара планина, и дори десетдневна активна ваканция на Тенерифе или фристайл круиз до Канарските острови и Мадейра.

Какво представлява "Пакет Ski Plus"?

„Пакет Ski Plus“ е нашата запазена марка и е валиден при резервиране на настаняване в подбрани локации в Алпите. Точното съдържание зависи от конкретното място и период, а пример за „Пакет Ski Plus“ можете да видите тук.

Само в Алпите ли мога да резервирам през Booking Plus?

Не, няма ограничения нито за вида на обекта, нито за неговата локация. Можете да изберете настаняване навсякъде по света и, разбира се, в България. Единственото условие е обектът (хотел, апартаменти, къща за гости и т.н.) да бъде представен в интернет – или със собствен сайт, или в портал за резервации като booking com и други.

Отзиви

Никога не съм си представяла, че ще се забавлявам на ски (предубеждения и два неуспешни опита зад гърба през годините). За огромна моя изненада Лъчо успя да ми промени нагласата и ми показа хубавата страна на ските – след 3 дни упражнения по няколко часа, вече чакам с нетърпение пак да се кача:) За мен е голямо постижение да не се чувствам извън контрол на ските – благодаря, Лъчо:)
Къщата беше страхотна и бебе-friendly (можахме да оставим прохождащо бебе да разглежда почти навсякъде без притеснения за безопасността му).
Изобщо всичко беше много над очакванията ни!

Катя Тодорова

И аз искам да коментирам моето пребиваване в Австрия със Ski Plus. Почти непознати, бегло бяхме представили нашите ценови и битови очаквания. За наша радост всичко беше в пъти над очакванията ни: къщата беше разкошна, имаше и екстри, които не очаквахме, на цена значително по-ниска от тази, която бяхме определили. Лъчо, супер присъствие – отличен преводач, познаващ перфектно района, пистите, съобрази нашите ски възможности с най-подходящите зони. И за финал имах чувсвото, че се беше погрижил и за снежната покривка: докато бяхме там, почти всеки ден ни валеше бял, обилен сняг!!!

Кирил Иванов

прекарахме си чудесно, не ни се тръгваше!!! Благодарим на Ski plus за отличната организация (на австрийско ниво) До нови срещи!:)

Нико Кузманов

След чудесната ски ваканция в Tirol 04.02-11.02.2017 организирана от Travel Plus разбрахме, че вече се правят зимните резервации за сезон 2018. Изненадващо рано за нас, но в Рим прави като римляните. И така заедно с планове за летните предложения на Travel Plus -планински преходи пеша или колело ще правим резервация и за ски догодина. Разбира се отново всичко оставям в ръцете на Travel Plus /+++/. Препоръчвам.

Иван Мальов