Отзиви от наши клиенти и приятели! 

Ivan Maliov 11/18/2017

След чудесната ски ваканция в Tirol 04.02-11.02.2017 организирана от Travel Plus разбрахме, че вече се правят зимните резервации за сезон 2018. Изненадващо рано за нас, но в Рим прави като римляните. И така заедно с планове за летните предложения на Travel Plus -планински преходи пеша или колело ще правим резервация и за ски догодина. Разбира се отново всичко оставям в ръцете на Travel Plus /+++/. Препоръчвам.

Niko Kuzmanov 11/18/2017

прекарахме си чудесно, не ни се тръгваше!!! Благодарим на Ski plus за отличната организация (на австрийско ниво) До нови срещи!:)

Milena Zhelyazkova 11/18/2017

Ходили сме в Австрия 5 пъти на различни места без да имаме помощ или водач на място. Мога да ви кажа, че няма нищо общо. Лъчо ни организира всичко, спане на супер място, карти на минимални цени (има много отстъпки, но никъде не ги пише), страхотни забавления след ските. Австия предлага 100% изживяване само ако има кой да ти каже възможностите. Ходихме на жива музика и огньове, замъци, шейни, ххl шницели, басейни, ски шоу. Повечето от тези неща няма как да ги намериш случайно. Всеки ден в някое от селцата в района на Ski welt се случва нещо интересно и Лъчо ни даваше вариянти. Чак сега видяхме колко е прекрасно и забавно в Австрийските селца. За 6 дена имаме спомени, които за 5 години не събрахме и даже бяхме убедени, че в Австрия няма много вечерни забавления. Лъчо през цялото време беше около нас, даваше ни уроци по ски, всеки ден ни казваше кои писти са най-подходящи за нашата група, как да си ги подредим, за да ни е максимално приятно и пълноценно, къде са готините места за обяд по пистите, съобразяваше се с желанията и капризите на 8 човека, черпи ни с греяно вино, местни деликатеси, домашно мляко и т.н. Който каквото се сети го пита и нямахме напрежение да се организираме сами. БЛАГОДАРИМ МНОООООГО СУПЕР ЛЪЧО.

Preslava Dimanova 11/18/2017

Ваканцията, организирана от Ski plus беше невероятна. Всичко беше перфектно от намирането на хотела, до последната минута на престоя ни в планината. Нямаше една минута, в която да се скучае. Лъчо благодаря ти за мини ski hopping-a през ски зоната, за това че ни показа най-най-хубавите писти за каране, за скритата хижа в планината с най-вкусния Kaiserschmarrn, за нощното парти на върха на планината и за всички останали прекрасни моменти, които ще оставя в тайна, за да може да погъделичкам любопитството на всеки, който прочете това. В Ski plus, отношението към гостите е не като към туристи, а като към приятели. По време на ски урока се откри проблем в ски обувките ми и Лъчо ме заведе при „Доктора на ски обувките“, който веднага разбра от къде е проблема и го елиминира супер бързо. Подобрението в ски карането не закъсня и се забеляза още на следващия ден. И тъй като поста започна да прилича на разказ , а трябваше да е само коментар спирам дотук и нека другите продължат с техните изживявания със Ski plus. Guys, Ski plus rocks!!!

Andrew Damyanov 11/17/2017

Времето захладня и мислите за предстоящия ски-сезон се появиха и спомените от зимната вканция се върнаха. От Ski Plus се погрижиха организацията на ваканцията да бъде повече от чудесна, като се убедихме в предимството да има човек на място, който познава както условията за ски, така и местните забележителности, включително и къде са добрите заведения. Така открихме правилната кръчма за разни типични австрийски специалитети, тиролска вечер, в супер яка кръчма, в която като влязохме всички посетители ни поздравиха с дружно „Йоу“ и направо се потопихме в бирената атмосфера и местната музика. Имахме и специален повод – щерката навърши 16 години точно по време на ваканцията и от Ski Plus успяха да организират едно импровизирано тържество, за огромна нейна изненада. Ще очакваме новият сезон с нови преживявания и нови места, на които все още не сме били!

Благой Паздерков 11/17/2017

Специални благодарности на Ski Plus (част от прекрасната идея Travel Plus) за времето, което изкарах в Австрия  Ските бяха страхотно изживяване, но още по-страхотно, че имаше допълнителни забавления с излизания по заведения, слушане на жива музика, разходка до Инсбрук, преход до уникалка хижа (чайна) незнайно къде закътана в Алпите, че даже и ходене на футболен мач в австрийската лига  Ето така трябва да бъде организирана една истинска почивка